Connect with us

Revistateo.ro

Copilul acestui cuplu a fost declarat mort. Apoi, tatal a inceput sa se roage la Dumnezeu...

Mistic

Copilul acestui cuplu fusese declarat mort. Apoi, tatal a inceput sa se roage…

Candance si Dennis au incercat vreme de mai multi ani sa mai faca un copil.

Aveau doi, dar isi doreau sa aiba o casa plina de copii. Au trecut prin momente cumplite cand Candance a pierdut doua sarcini, iar acum ca femeia era din nou gravida, erau foarte bucurosi.

Dupa 8 saptamani de sarcina, s-a petrecut ceva neprevazut. Candance a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a inceput sa sangereze. Analizele au aratat ca nivelul de hormoni de sarcina era diminuat, iar ritmul cardiac al copilului era foarte scazut. A fost trimisa acasa, doctorii spunandu-i ca nu au ce sa faca. I s-a recomandat sa se odihneasca si sa revina pentru un consult dupa cateva zile.

Cand a revenit, a avut parte de o veste tragica. Examenul medical cu ultrasunete a scos la iveala faptul ca inima copilasului nu mai batea. Cu alte cuvinte, acesta era declarat mort. Doctorii i-au recomandat lui Candace sa se intoarca peste o saptamana pentru a discuta despre intreruperea de sarcina.

Cuplul nu si-a pierdut, insa, credinta. In weekend, cei doi s-au rugat si i-au cerut lui Dumnezeu sa le readuca copilasul la viata. Luni, au mers din nou la medic si au cerut inca un consult.

Spre surprinderea lor, nu a fost detectata nicio modificare in conditia copilului. Mai mult decat atat, analizele aratau ca sub sacul amniotic s-a format o mica balta de sange, care era un semn clar ca fatul murise.

Trupul femeii era pregatit sa avorteze copilul. Cuplul s-a intors acasa, doctorul recomandandu-le sa se gandeasca bine ce procedura vor sa urmeze pentru a scapa de sarcina. Dennis nu a renuntat la gandul ca Dumnezeu va face un miracol.

Vineri, au revenit la doctor, iar barbatul a mai cerut inca un examen medical cu ultrasunete. La scurt timp dupa ce a inceput testul, doctorul a exclamat: „Dumnezeule mare! Dennis, vino sa vezi! Aceasta nu este inima lui Candance care bate, ci este a copilului!”.

Dennis si Candance au ramas uimiti si au inceput sa ii multumeasca Domnului. Copilul era viu! Femeia si-a dus sarcina la bun sfarsit si a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa. Niciun medic nu a putut explica cum s-a putut produce un astfel de lucru. Cei doi sunt convinsi ca totul a fost un miracol de la Dumnezeu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mistic

To Top