Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A cazut de la etajul 17 iar cand a ajuns la pamant toti au spus ca este un semn divin!

Se spune ca Dumnezeu ne ia la el atunci cand vrea el si nimeni nu se poate impotrivi acestui ordin divin. Cazul lui Sebastian din Chile este insa unul care i-a uimit pe toti, pana si pe medici. Acesta a cazut de la etajul 17 si este in viata!

Despre cazul Sebastian se vorbeste in statul sud-american ca despre un adevarat miracol de la Dumnezeu. Totul s-a intamplat intr-o seara in care tanarul chilian a ajuns acasa de la o petrecere, in stare de ebrietate. Acesta dadea telefoane in stanga si dreapta, dorind probabil ca cineva sa ii tina companie in starea sa euforica, cand deodata s-a desechilibrat de la balconul apartamentului sau de la etajul 17 si a cazut in gol, izbindu-se de pamant.

Camerele de luat vederi au filmat impactul brutal al tanarului, care a avut norocul sa cada pe acoperisul unei parcari, dupa care s-a izbit de o masina din fata blocului in care locuieste. Caderea nu a fost una de joaca, acesta putand sa moara avand in vedere lansarea de la 40 de metri.

„In timp ce cadeam, credeam ca visez, ca levitez. Am simtit cand m-am lovit de pamant si de masina, dar nu m-am trezit. M-am trezit abia la spital”, explica Sebastian pentru presa internationala. Sebastian este astazi in afara oricarui pericol, avand o fractura de pelvis si una de femur. In rest, nici macar o zgarietura iar creierul nu i-a fost deloc afectat.

Medicii sustin ca a scapat cu viata din cauza faptului ca era in stare de ebrietate, organismul reactionand diferit cu un sistem propriu de autoprotectie care se activeaza mai repede decat in cazul persoanelor nebaute.

Sursa foto: que.es

Cazul Angela Shymanski, miracolul care a făcut înconjurul lumii

Cazul Angela Shymanski, miracolul care a făcut înconjurul lumii

Cazul Angela Shymanski, miracolul care a făcut înconjurul lumii

Atunci când depășim o tragedie ne dăm seama cât de mare e puterea și dragostea lui Dumnezeu. Cazul Angela Shymanski e despre așa ceva. Drama prin care a trecut familia Shymanski a făcut înconjurul lumii.

Lexi, micuța eroină

Angela conducea mașina în călătoria ei pe un drum montan. În autovehicul se aflau cei doi copii, Lexi, de 5 ani, și Peter, de doar 3 luni. În ultimii kilometri parcurși, femeia începuse să obosească pentru că în timp ce conducea trebuia să aibă grijă și de bebeluș.

Oboseala a pus stăpânire pe șoferiță, iar pleoapele ei au devenit greoaie și, pentru o clipă, a adormit. Acela a fost momentul în care a început tragedia.

Femeia a pierdut controlul mașinii și a ajuns într-o prăpastie abruptă. În timpul căderii, fetița a închis ochii, iar când i-a deschis a văzut cum mașina atârna deasupra prăpastiei. Pe scaunul pentru bebeluși Peter plângea fără încetare, iar mămica era în stare de inconștiență. Lexi s-a ales doar cu câteva răni minore. A mers la marginea drumului, cu frățiorul ei în brațe și a fluturat brațele disperată în speranța că cineva îi va putea salva familia.

Un șofer a oprit mașina și a chemat salvatorii. Salvamontiștii au coborât pe funii. Mama suferise un traumatism al coloanei vertebrale, iar micuțul avea hemoragie internă.

Dacă Lexi nu făcea semne disperate, frățiorul și mămica ei nu mai erau în viață. Dumnezeu a fost de partea acestei familii și, în cele din urmă, s-au însănătoșit.

„Este pur și simplu o minune! Nu-mi vine să cred că micuța Lexi a reușit să ne salveze. Sunt mândră de fetița mea și mereu îmi voi aminti de fapta ei remarcabilă”, a declarat Angela Shymanski după ce s-a recuperat, scrie princegeorgecitizen.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top