Connect with us

Revistateo.ro

Enrique Iglesias a fost dat în judecată pentru plagiat

Inedit

Enrique Iglesias a fost dat în judecată pentru plagiat

Enrique Iglesias a fost dat în judecată pentru plagiat. Cristian Escuti şi German Schulz au declarat că single-ul „Bailando”, interpretat de Iglesias junior, reprezintă de fapt o versiune a cântecului lor „Quiero Bailar Contigo”, înregistrată în 2009, informează contactmusic.com.

Se pare că cei doi au încercat încă de la lansarea melodiei Bailando să ia legătura cu managerii casei de discuri a cântăreţului spaniol, dar nu au primit niciun răspuns.

Cristian Escuti şi German Schulz spun că absolut tot ce e pe acea pisă le aparţine, de la ritm, linie melodică şi până la versuri. Şi pentru că nimeni nu le-a oferit niciun răspuns cu privire la acest aspect, compozitorii l-au dat în judecată pe Enrique Iglesias şi casa de producţie a acestuia, cerând drepturile asupra melodiei.

„Bailando”, medlodie înregistrată de celebrul cântăreţul spaniol pentru cel de-al 10-lea album de studio al său, „Sex and Love”, a apărut pe piaţă anul trecut, versiunea iniţială fiind în spaniolă, alături de artiştii cubanezi Descemer Bueno şi Gente de Zona.

Enrique Iglesias, a ajuns să fiecunoscut mai întâi drept fiul celebrului Julio Iglesias, care a călcat pe urmele tatălui şi ajungând unul dintre cei mai bine cotaţi artişti pop din ulimii ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top