Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

EMOTIONANT: Ce cadou a primit o femeie de MOS NICOLAE

Copiii abia asteapta sa se trezeasca in dimineata zilei de 6 decembrie pentru a gasi dulciuri in ghetutele atent lustruite cu o seara in urma. Dar credeti ca doar copiii au parte de cadouri de Mos Nicolae? Aceasta femeie nu si-a lustruit cizmele, insa a avut parte de cel mai frumos cadou posibil!

„Cand eram mica imi doream sa fiu mare. Iar cand am ajuns mare, am vrut sa fiu mica din nou. Nu credeam ca viata poate functiona in felul asta. Cu totii ne dorim sa devenim adulti, sa ne incepem propria familie, dar uneori ea nu iti permite sa ai parte de tot ce iti doresti.

Eu imi doream din tot sufletul sa raman insarcinata, sa imi pot intregi familia pe care am format-o acum 4 ani cu sotul meu, dar nu s-a putut.

Un copil care nu are parinti se numeste orfan, dar unui parinte caruia i-a murit copilul cum ii poti spune?

CITESTE SI: Poveste EMOTIONANTA: Dupa ce i-a aratat mainile, a fost angajat

CITESTE SI: Poveste EMOTIONANTA: 3 surori diagnosticate cu cancer, dupa ce mama lor a invins boala

Am pierdut doi copii, iar doctorii mi-au spus ca e periculos sa incerc sa raman insarcinata din nou. Ambele sarcini s-au sfarsit printr-un avort spontan si cu mine plangand amar saptamani in sir. Poate vi se pare imposibil sa iubesti un copil pe care nici macar nu l-ai nascut, dar nu aveti idee cat de mult mi-am dorit unul. Si nu ai cum sa nu iubesti ceva facut din dragoste, de doi oameni care se iubesc enorm si vor sa dea din iubirea lor si altcuiva.

Ma resemnasem cu ideea ca nu pot concepe un copil si incercam sa initiez demersurile pentru a adopta.

Speranta nu mi-a murit niciodata, dar mi-a fost rapita de cateva ori, recunosc. Intr-una din acele perioade lipsite de speranta, m-am simtit foarte rau si nu intelegeam de ce. Am fost la medic sa imi fac analize, iar rezultatele au venit cateva zile mai tarziu.

Am primit un telefon de la medicul de familie si m-am prezentat a doua zi la cabinet. Ceea ce mi-a spus, a fost cel mai frumos lucru pe care l-am auzit vreodata, de cand sotul meu a spus DA la altar.

Esti insarcinata.

Bucuria care mi-a cuprins sufletul a fost stinsa aproape imediat cand m-am gandit ca as putea pierde sarcina din nou, dar doctorul mi-a spus ca sunt insarcinata in 3 luni si se pare ca aceasta va fi dusa pana la capat, doar ca va trebui sa am mare grija de mine si sa imi iau concediu maternal de luna viitoare.

Am fost extrem de bucuroasa. Eram in al noualea cer. Speranta mi-a fost redata si stiam ca Dumnezeu ma iubeste. Am ajuns acasa in acea zi de 6 decembrie si m-am gandit la caile misterioase in care functioneaza destinul. Am primit un copil de Sfantul Nicolae. M-am gandit sa ii fac o surpriza sotului meu si sa ii spun abia de Craciun. Stiam ca va fi incantat.

Aproape 3 saptamani mai tarziu, in dimineata de Craciun, ne-am adunat in sufragerie sa ne bem cafeaua impreuna. Cu mari emotii, i-am spus ca sunt insarcinata si ca de data aceasta, pot duce sarcina pana la capat. Ochii i s-au umplut de lacrimi si m-a luat in brate, strangandu-ma la piept timp de cateva minute.

Dupa ce s-a linistit, s-a retras si mi-a spus ca si el are o surpriza mare pentru mine. Nedumerita, am intrebat ce e, si mi-a spus ca a reusit sa accelereze procesul pentru adoptarea unui copil. Iar in cel mai scurt timp, vom fi binecuvantati cu un baietel de doi anisori.

In viata mea nu am fost mai fericita decat in acea clipa. Am pierdut doua sarcini, dar iata ca Dumnezeu s-a indurat de mine si m-a rasplatit cu doi copii minunati, pe care deja ii iubesc si carora le promit ca voi incerca sa fiu cea mai buna mama pe care o poate avea un copil”.

Ce parere ai despre aceasta poveste emotionanta? Spune-ne in comentarii.

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

1 Comment

  1. constantin (chris) ghigeanu

    2015-12-07T06:50:04+02:00 at 2015-12-07T06:50:04+02:00

    angajeaza…una..doua…trei…cinci persoane…100 de persoane sa produca ceva…..incepe cu salariul minim pe economie…vei fii mult mai castigat…

    constantin (chris) ghigeanu
    guelph, ontario

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top