Connect with us

Revistateo.ro

Emilia Ghinescu isi povesteste viata: "Nu o sa pot sa il inteleg pe tatal meu adevarat"

Stiri

Emilia Ghinescu isi povesteste viata: „Nu o sa pot sa il inteleg pe tatal meu adevarat”

Cantareata de muzica populara Emilia Ghinescu si-a povestit viata in cadrul unei emisiuni de televiziune. Iubita artista a dezvaluit cosmarul prin care a trecut ani de-a randul.

Emilia Ghinescu nu a avut o copilarie fericita. Tatal ei vitreg se purta cu ea foarte urat, iar marele vis al cantaretei era sa scape cat mai repede din ceea ce pentru unii inseamna camin, familie.

Agresata de tatal ei

”Ce sa poata sa faca un copil, o fetita de 11 ani, in fata unui om adult care se impunea, de fiecare data, prin forta. nu puteam sa fac nimic. dar de multe ori am fugit de acasa, la bunici, erau singura mea scapare. Acum, gandindu-ma retroactiv, si eu ma mir de unde am avut forta asta ca sa plec, pe vremea aia, copil fiind, aveam 7, 8, 9 ani de acasa, singura, cu autobuzul pana la tara la bunicii mei. Ei traiau la vreo 60 si ceva de kilometri de Pitesti, noaptea”, a povestit artista in emisiunea „Dincolo de aparente” de la Antena Stars.

Casa bunicii era singurul loc unde isi putea vindeca ranile: „De cate ori nu a plans… De cate ori nu a venit cu mine la Pitesti… De foarte multe ori m-a oprit la ea, la tara, si am stat. Mi-am si intrerupt scoala de la Pitesti si am continuat-o la tara. Ea nu voia sa ma lase la Pitesti. Raiul meu era la tara, la bunici”, isi aminteste Emilia Ghinescu.

CITESTE SI: A murit Nicu Cretu, dirijorul Ansamblului „Maria Tanase”

”Niciodata nu o sa pot sa il inteleg, cum nu o sa pot sa il inteleg nici pe tatal meu adevarat. Nu cred ca am sa vreau sa il cunosc vreodata…”, a mai declarat Emilia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top