Connect with us

Revistateo.ro

Bizar

Maria Ghiorghiu, „Solistă de muzică populară, în pericol!”

Celebra clarvăzătoare, Maria Ghiorghiu, ale cărei previziuni le dau fiori tuturor, a scris pe blogul său un mesaj tulburător pentru lumea artistică. Află detaliile din rândurile de mai jos.

Maria Ghiorghiu, „Solistă de muzică populară, în pericol!”

Mesajul postat de Maria Ghiorghiu pe blogul său este unul îngrijorător. Clarvăzătoarea, care a prezis și incendiul de la Colectiv, a postat un nou mesaj tulburător pe blog. Iată ce a scris.

”O SOLISTĂ DE MUZICĂ POPULARĂ, ÎN PERICOL DE A FI ACCIDENTATĂ!

Dragii mei,

În aceasta după amiază, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva tare îngrijorător.
Glasul spunea așa:

„Şi poate fi bară, pentru solista de muzica populară în orice moment!”

Clipă în care, vad înspre Sud-Est o stradă foarte aglomerată, o stradă cu mai multe benzi de mers, iar pietonii se deplasau pe stradă și pe trotuar, iar desupra lor părea că era un pod, o pasarelă.

La un moment dat, văd o femeie subțiricăla trup, nu-i vedeam chipul clar, și-o văd cum ridica ambele mâini în sus și cu poșeta în mână sa dreaptă, venind ca și împinsă din spate, venind cu viteză spre în față si țipând.

Cred că din spatele ei și a celorlalți pietoni, a venit o mașină cu mare viteză și a lovit-o pe solista de muzică populară.

Asa se manifesta sărăcuța, ca și cum ar fi lovit-o ceva din spate.

Dragii mei, eu nu știu despre cine este vorba, deoarece nu i-am văzut chipul și nici nu mi s-a spus numele, dar din nefericire, vom auzi de o astfel de tragedie în care va fi implicată o solistă de muzică populară.

Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ca s-o ocrotească si sa-i îndepărteze de la fața ei această grea cumpănă.

Cu dragoste, Maria.”

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, dezvăluiri incredibile: „România va fi al doilea Ierusalim. Iisus va veni la noi a doua oară”

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu susține că a primit un mesaj de la Iisus Hristos

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu susține că vin extratreștrii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top