Connect with us

Revistateo.ro

Este una dintre îndrăgitele artiste de muzică populară și toată lumea știe drama din viața sa. Maria Ghinea abia acum a povestit ce s-a întâmplat...

Star

Cântăreața Maria Ghinea, dezvăluiri după 15 ani de când a fost împușcată în cap de soț. Abia acum a spus ce s-a întâmplat în ziua aceea

Interpreta de muzică populară, Maria Ghinea, a trecut printr-o adevărată dramă. În urmă cu 15 ani, ea a fost împușcată în cap de soțul ei. Abia acum, ea a povestit prin ce a trecut și cum au înțeles copiii ei ceea ce s-a întâmplat.

Maria Ghinea, drama incredibilă din viața sa

“M-a impuscat in cap si a crezut ca si-a terminat rolul. M-a plimbat prin toata casa, cu sangele siroind. Am pierdut 4 litri de sange. N-am mers si n-am vorbit aproape 3 luni. A facut doar 5 ani si jumatate de inchisoare.

Dragos avea 5 ani si jumatate si Alexandru 13. Cand stateau unul in stanga si unul in dreapta imi spuneau <<Ridica-te, mami, ca te vom ajuta noi si te vom sprijini>>. Eu care nu puteam vorbi, decat scriam, ii spuneam lui Dumnezeu <<Doamne, poate ca eu am gresit, poate ca nu am stiut cum sa aleg, dar gandeste-te la copiii mei. Ce s-ar intampla cu ei daca nu as fi eu si daca eu sunt vinovata, pentru ei ajuta-ma sa ma ridic>>. Am stat trei luni. (…) Eu nu l-am vazut pe Dumnezeu, dar i-am simtit prezenta in fiecare moment al vietii mele cand simteam ca nu mai pot, cand simteam ca sunt prabusita.”, a povestit artista.

Ea spune că a depășit acest moment trist, pentru că au ajutat-o evenimentele fericite din familie.

„Sunt bine, sunt fericita, sunt bunica. Nepotul va indeplini 5 ani in noiembrie. Trebuie sa spun ca dragostea de nepot nu se poate descrie si nu poate fi comparata cu nimic”, a declarat Maria Ghinea, potrivit cancan.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top