Connect with us

Revistateo.ro

În plină ascensiune muzicală, cântăreața a sfârșit tragic chiar în timpul unei nunți.

Diverse

Cea mai iubită cântăreață de muzică populară a murit într-un mod tragic! S-a întâmplat la o nuntă, chiar când…

Ileana Sărăroiu este considerată una dintre cele mai mari cântărețe din istoria muzicii populare românești.

Puțină lume știe cum a murit ea, de fapt, dar și cât de tragic a fost decesul acesteia.

Ileana Sărăroiu s-a născut la 25 septembrie 1936 în Valea Voievozilor, Dâmbovița. În plină ascensiune muzicală, cântăreața a sfârșit tragic chiar în timpul unei nunți.

Moartea subită a uneia dintre cele mai talentate cântărețe ale României, Ileana Sărăroiu, a șocat lumea artistică din țara noastră. Îndrăgita interpretă a murit la vârsta de 42 de ani.

Ileana a decedat cântând la o nuntă din comuna Unirea, în județul Călărași.

A întâmpinat moartea așa cum și-ar fi dorit, pe scenă, în noaptea de 12 spre 13 mai 1979. Cu toate acestea, a plecat dintre noi mult prea devreme, când mai avea atâtea de cântat și de trăit.

Artista, deși obosită și vizibil solicitată fizic, a ajuns la nuntă la ora 22.00, așa cum promisese. A venit însoțită de soțul său. Toți nuntașii își amintesc că era îmbrăcată elegant și că era o prezență aparte care se distingea din mulțime.

Mireasa la a cărei ultimă nuntă a cântat își amintește că Ileana Sararoiu i-a spus că este foarte obosită și că dorește o cafea înaintea începerii programului artistic. Nimic nu prevestea tragedia ce urma să se întâmple.

Ileana Sararoiu ar fi trebuit să susțină un program de aproximativ 3- 4 ore, dar a apucat să îi încânte pe nuntași doar 45 de minute. Atunci când a început să cânte, toți nuntașii s-au oprit din mâncat și au început să danseze și să admire prestația formidabilă a interpretei.

După ce a cântat melodia „ O bătrână într-o gara”, artista și-a cerut scuze la microfon tuturor nuntașilor, spunând că nu mai poate continua pentru că se simte extrem de rău.

Printre invitați se numărau și doi medici care au dus-o într-o cameră din spatele salonului de nuntă.

S-a chemat imediat o ambulanță.

Cei doi medici au încercat să îi acorde primul ajutor medical și au observat că starea artistei Ileana Sărăroiu era foarte critică. Nu a mai răspuns la niciun impuls.

Din păcate, Ileana Sararoiu a murit în salvare, înainte de a ieși din comuna Unirea. Polițiștii vremii au pornit chiar și o anchetă pentru a fi siguri că artistei nu i s-a pus nimic în cafea.

După cercetări amănunțite s-a constatat că Ileana Sararoiu a murit în urmă unui anevrism ce i-a provocat un accident vascular cerebral.

Citește și: Scandalul momentului! Cea mai iubită artistă de muzică populară a momentului iese la atac: “Încearcă să-mi strice căsnicia…”

Citește și: Ileana Ciuculete, DEZGROPATĂ! Fratele cântăreței și-a anunțat decizia, iar acuzațiile pentru Cornel Galeș sunt grave!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top