Connect with us

Revistateo.ro

Economiseşte banii pe mâncare cu aceste 5 trucuri

Stiri

Economiseşte banii pe mâncare cu aceste 5 trucuri

Iată câteva trucuri cu ajutorul cărora poţi economisi banii pe care îi cheltui zilnic pe mâncare!

Majoritatea oamenilor cheltuie sume foarte mari pe o cantitate de mâncare pe care nu o consumă în totalitate. Multe familii sfârşesc prin a arunca alimentele pe care nu au mai apucat să le consume şi astfel cheltuielile în zadar se multiplică. Acum însă este timpul să economiseşti şi să cumperi doar ceea ce ai nevoie, chiar dacă tentaia este mare şi oferta variată.

CITESTE SI: UN NOU ALIMENT BIZAR FACE FURORI IN TAIWAN

1. Este foarte important să îti faci o listă de cumpărături, ori de câte ori mergi la piaţă. Trece pe listă alimentele care îi sunt necesare şi nu te abate sub nicio formă. Astfel nu vei risipi nici banii, nici mâncarea. Lista se face la sfârşitul săptămânii, când este indicat să mergi la cumpărături pentru săptămâna care urmează.

2. Consumă cereale şi boabe uscate. Acestea ţin mai mult timp şi le poi păstra în siguranţpă în cămară. Fasolea, lintea, cerealele de toate tipurile sunt indicate atunci când vrei să îţi faci stocul lunar.

3. Adaptează retetele la ingredientele pe care le ai în casă. De foarte multe ori unele preparate vor ieşi mai gustoase pentru simplul fapt că ai adăugat un ingredient pe care reţeta nu îl prevede. Astfel faci economie şi încerci noi gusturi!

4. Nu cumpăra la grămadă. Axează-te pe alimentele de care ai cu adevărat nevoie şi nu te lăsa indus în eroare de oferte false sau alte promoţii care te îndeamnă să cumperi cantităţi industriale.

5. Cumpără alimente congelate. Sunt foarte practice, mai ales când vine vorba de legume şi fructe. Fă stocul pe o lună şi vei economisi cu siguranţă.

Sursa foto: lifespancom.c.presscdn.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top