Connect with us

Revistateo.ro

Cât de mult seamănă nepoata cu prințesa Diana!

Inedit

Ea este nepoata prințesei Diana. Seamănă izbitor și este un fotomodel de succes

Kitty Spencer este nepoata prințesei Diana, fiind fiica fratelui acesteia, Charles Spencer.
La 26 de ani, Kitty Spencer este un fotomodel de succes și a defilat recent pentru casa de moda Dolce & Gabbana. Tânăra calcă astfel pe urmele mamei sale, Victoria Lockwood.

În afară de activitățile sale din modă, Kitty se ocupă și de asociația Give Us Time, care ajută soldații înapoiați de pe front.

Recomandare: Ce a făcut Prințesa Diana înainte să moară

Au apărut noi detalii despre ce a făcut prințesa Diana înainte să moară. Speculațiile au curs multă vreme de la moartea ei. S-a scris inclusiv că aceasta ar fi fost cauzată intenționat și că prințesa inimilor nu a murit într-un simplu accident.

Adevărata iubire a Dianei

În documentarul „The last 100 Day of Diana” se vorbește despre prima și ultima vară de după divorțul de Prințul Charles. Ea și-a petrecut ultimele zile alături de iubitul ei. Documentarul dezvăluie că nu Dodi al-Fayed era marea sa iubire, așa cum credeau toți.

Diana a anunțat divorțul de Charles în 1992, însă cei doi au semnat actele abia în 1996, cu un an înainte de moarte.

CITEȘTE ȘI: Imaginea care spune multe. Cum au fost surprinși Prințesa Diana și Mr Bean împreună acum 33 de ani

Documentarul susține că marea iubire a Dianei nu era Al Fayed, ci Hasnat Khan, un chirurg londonez. Cei doi nu și-au continuat relația din cauza diferentelor culturale peste care prințesa inimilor nu putea trece.

În noaptea accidentului, Diana ar fi primit mai multe telefoane din partea chirurgului, dezvăluie jurnaliștii care au realizat documentarul.

Anul acesta s-au împlinit 20 de ani de la moartea prințesei Diana. A fost una din cele mai respectate figuri din regalitate la nivel internațional.

S-a implicat într-o serie de campanii umanitare, iar în ultimele ei zile a vorbit deschis despre traficul de arme în care era implicat Regatul Unit.

Recomandare: De ce avea Printesa Diana parul scurt

Multa lume se intreaba si azi de ce avea Printesa Diana parul scurt, de vreme ce multe regine si printese europene au o podoaba capilara bogata.

De la Regina Letizia a Spaniei pana la ducesa Kate Middleton, multe figuri feminine ale vietii regale poarta parul lung. Printesa Diana, in schimb, iesea in evidenta prin scurtimea parului.

Diana si-a tuns parul dupa consultarea stilistului
Singurele fotografii in care lungimea parului depasea umerii sunt din copilarie. Diana avea un par bogat si foarte frumos, insa a preferat sa il poarte scurt odata ce a crescut.

Dincolo de faptul ca voia sa fie altfel decat majoritatea figurilor feminine din Casa Regala, Diana a marcat tendintele in anii ’90. Datorita printesei Diana, multe femei si fete din anii ’90 se tundeau incercand sa ii imite coafura.

Hair-stylistul printesei Diana, Sam McKnight, a povestit in cartea sa, “Hair”, de ce printesa inimilor a adoptat aceasta coafura rupand ‘normele’. Revista Vanity Fair noteaza explicatiile stilistului, pe care acesta le ofera, de altfel, si in cartea sa.

“I-am aranjat parul printesei sub tiara, asa incat parul ei de lungime medie sa para mai scurt. Printesei i-a placut.

Dupa ce s-a incheiat sedinta foto, m-a intrebat cum i-as face parul daca as putea decide asta. I-am spus ca l-as tunde si, spre surprinderea mea, Diana l-a tuns.

I-am taiat parul pe loc, chiar acolo.”, scrie stilistul in cartea sa.

Uneori, stilistul Dianei se ocupa si de ferchezuirea celor doi fii, William si Harry. Stilistul Dianei este celebrul creator de coafuri care a lansat stilul wet hair, dupa ce i-a pieptanat parul Dianei pe spate.

Coafura a putut fi remarcata si la staruri celebre precum David Bowie, insa Diana a dus-o la maximum de popularitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top