Connect with us

Revistateo.ro

Online

După ce Ana Roman și Cătălin Cazacu s-au despărțit, Claudia Pavel a făcut anunțul

Claudia Pavel a vorbit despre experiența trăită la Exatlon într-un interviu în care a recunoscut o serie de lucruri pe care publicul le bănuia deja.

Claudia a vorbit pentru ziarul Click despre cum a fost pentru ea cea mai nebună cursă sportivă din viața ei și dacă s-ar mai întoarce la bătălie.

Totodată, cântăreața a vorbit și despre relația cu Cătălin Cazacu, nedorind să intre foarte mult în detalii, însă lăsând să se înțeleagă anumite lucruri.

„Nu am luat nici o legătură (n.r.: se referă dacă a luat legătura cu iubita lui Cazacu). Nu era probma mea. Ar fi groaznic să trăiesc în trecut. Eu trăiesc în prezent, nu în trecut, mă gândesc la viitor şi am o viaţă.

CITEȘTE ȘI: Jurnalista Miriam Soare, bolnavă de cancer, a început tratamentul în Germania

Anca de la Exatlon l-a dat de gol pe Giani Kiriță. Cu ce concurentă se știa dinainte de show

Nu mă interesează de ce vorbeşte lumea, mă cunosc foarte bine, ştiu că nu aş răni nici măcar un ţânţar.

Există un Dumnezeu sus şi ne judecă pe fiecare dintre noi, iar eu spun că nu aş face rău nimănui. Aşa am fost crescută şi aşa îmi cresc fiul.

Nu trebuie să mă justific. Nimic nu e nerezolvabil, sunt o optimistă. Adevărul nostru e cea mai puternică armă pe care o avem”, a declarat Claudia pentru Click.

Claudia Pavel s-ar întoarce la Exatlon

„Aş lua-o oricând de la capăt, pe cât de grea, pe atât de fantastic a fost. Mi-aş dori din tot sufletul meu ca aceste producţii să prezinte şi lucrurile frumoase din show, cum ne distram, cum glumeam.

Eram urmăriţi 24 de ore din 24 şi ar trebui să lase cancanurile şi să scoată la lumină ce e mai frumos din vedetele lor.

Pentru că eu cred că suntem cu toţii de apreciat că ne-am luat riscul să mergem acolo. Că ne-am asumat, până la urmă, întreaga situaţie”, a spus Claudia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top