Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Dramatic: a murit la 101 ani dupa ce si-a ingrijit fiul toata viata

Varsta nu este o bariera pentru sufletul de mama. O femeie care a murit la varsta de 101 ani si-a dedicat viata pentru a-si ingriji fiul ei cu dizabilitati. Barbatul are acum 63 de ani.

Nu exista nimic mai bun decat o inima de mama. O femeie din India, Meliah Md Diah, dovedeste acest lucru prin grija pe care i-a purtat-o fiului sau, vreme de 63 de ani. Practic, a fost singurul lui sprijin. Barbatul nu a putut vorbi, merge sau duce o viata normala. Mama lui nu l-a vazut niciodata ca pe o povara si l-a spalat, hranit si ingrijit, pana cand si-a dat ultima suflare, la varsta de 101 ani.

A pierdut doi copii, un baiat si o fata, iar sotul ei a murit acum 20 de ani, insa ea nu s-a lasat invinsa de greutatile vietii. La 101 ani, chiar daca memoria nu o mai ajuta, inca stia numele fiului ei si ii cunostea ritualul zilnic. Joia trecuta, inainte sa moara, i-a pregatit fiului ei ultima masa. Pentru rudele sale, femeia a fost un exemplu de curaj si determinare, caci a trait pana la 101 ani, iar toata viata ei a fost inchinata celui mai important om: fiul sau.

CITESTE SI: Scrisoare catre mama care m-a parasit cand aveam o luna de zile

Mama eroina a spus la un moment dat ca spera ca ea sa nu moara inaintea fiului ei, caci doar pe ea o are si vrea sa il ajute cat mai mult. Din pacate, ea s-a stins, insa lasa un model de curaj, rabdare si iubire.

Sursa foto: thestar.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top