Connect with us

Revistateo.ro

Blog

Domnul doctor Cătălin Copaescu mi-a schimbat viata

Au trecut doi ani de când domnul doctor Cătălin Copaescu mi-a schimbat viata, mi-a salvat-o, mi-a „fericit-o”. Știu ca nu exista verbul acesta, dar se potrivește perfect. Ma simt minunat, arat cum mi-am dorit și duc viata pe care nu mi-am îngăduit s-o visez pana acum.

Clinica Ponderas îmi e a doua casa, asa ca m-am întors, anul acesta, pentru ca același medic fabulos sa ma facă intreaga: aveam nevoie de o plasa care sa îmi înlocuiască peretele abdominal compromis, în urma operațiilor de la Viena.

Acum doi ani, Mos Crăciun mi-a adus o viata noua.

Îl cheamă Cătălin Copaescu si-l găsesc la clinica Ponderas, în fiecare zi. Datorita lui am slăbit, în condițiile în care pot manca orice doresc, în porții mici. Duc o viata buna și ușoară. Nu mai trebuie sa duc în spate încă un om.

Mulțumesc doctorului Copaescu, asa cum n-am mulțumit vreunui medic!

Mi-a dăruit frumusețe, relaxare și mi-a „furat” complexele, printr-o intervenție laparoscopica, după care m-am recuperat în trei zile.

Se împlinesc doi ani de la gastric sleeve. Ma simt minunat și după intervenția din vara, aceea reparatorie, cu plasa. Ce-mi mai pot dori? Și știți, vorbesc si-n numele Maiei, care-si vede mama tânără, zburdand prin casa ca la 30 de ani!

4 Comments

4 Comments

  1. Adriana

    2016-01-12T18:20:17+02:00 at 2016-01-12T18:20:17+02:00

    Intr-adevar, o operatie minune! Si ca orice minune …… in cazul meu a durat trei ani. Am facut operatia acum 7 ani iar acum am ajuns de unde am plecat. Nu este vina doctorilor, bineinteles, operatia si-a facut treaba, am slabit 80% din exces dar….. a functionat ca o cura de slabire: dupa trei ani am inceput sa recuperez ca si inainte de operatie, desi stomacul este in continuare f mic. Ceea ce vreau sa subliniez e ca sleevul nu este o solutie pentru oricine, nu degeaba americanii il folosesc f rar. Odata cu mine s-a operat o fata care a facut by pass si care mi-a spus: ‘vai, de ce ai facut sleeve, te vei ingrasa la loc!’ Singurul lucru pe care as putea sa il reprosez doctorului Copaescu (pe care il iubesc ca dr si ca om) este faptul ca nu acorda ( sau cel putin acum 7 ani nu acorda) mai multa importanta ‘antecedentelor’. Cu siguranta cunoaste statisticile si poate spune sigur la cine merge si la cine nu! Problema mea nu a fost ca nu puteam sa slabesc (in 10 ani, inainte de operatie am slabit prin diverse metode aprox. 100 kg) ci ca nu puteam sa ma mentin. Ei bine, sleeve-ul nu te ajuta prea mult, mancatul ”orice, in cantitati mici”…… nu tine! Dupa cativa ani, trebuie sa revii la legume coapte si branza de veci, chiar daca stomacul nu se mareste! Asadar….. atentie la mentinere!

  2. anca

    2016-01-12T19:53:23+02:00 at 2016-01-12T19:53:23+02:00

    E adevarat ca te ingrasi di nou la un moment dat,eu am facut operatia in urma cu 7 ani,am slabit de la 110 kg. la 75.M-a operat tot domnul doctor Copaescu ,pe vremea aceea la spitalul de stat.Eu personal il consider pe domnul doctor un fel de sfant pentru ca ,in viziunea mea ,un sfant e asa pentru ca face doar bine oamenilor,iar dansul asta face.E dedicat meseriei sale si oamenilor.Eu nu l-am cunoscut ,i-am aflat numarul de telefon de pe internet l-am sunat si mi-a raspuns imediat.Nu am nimic sa-i reprosez domnului doctor,iar daca unii sau majoritatea ne mai ingrasam dupa operatie, asta nu e vina dansului.Eu din pacate beau sucuri gazoase ,de fapt coca-cola si mananc numai prostii, chiar daca nu in cantitati mari ,e destul, atata timp cat nu fac nici o miscare.Am o hernie de disc care ma chinuie deci exercitiile fizice care ard calorii ies din discutie.Operatia e foarte buna si te ajuta mult ,eu cred ca nimeni nu ajunge la kg de la care a plecat,dar e adevarat ca trebuie sa avem si noi grija.Felicitari pentru Teo,ma intrebam mereu de ce nu-si face si ea operatia.Iata ca a facut-o!Foarte bine,dar sa ai grija ,Teo,cu timpul daca nu ai grija,usor,usor vor mai reveni niste kilograme!

  3. Crina

    2016-01-12T21:01:30+02:00 at 2016-01-12T21:01:30+02:00

    I-as multumi si eu domnului doctor pentru operatie daca mi-ar face-o…Dar n-am suma enorma pe care o pretinde. De, un salariu de telefonista nu face casa buna cu dnul Copaescu…

    • adriana

      2016-01-13T09:13:57+02:00 at 2016-01-13T09:13:57+02:00

      iarta-ma, dar ca sa fim drepti trebuie sa specificam ca banii nu intra in buzunarul doctorilor….. Operatia implica folosirea unei ”scule” de unica folosinta, foarte scumpa. Sa nu uitam eforturile pe care le face Dr Copaescu pentru a introduce operatiile pe lista asigurarilor de stat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top