Connect with us

Revistateo.ro

Iata ce declara domnul doctor Catalin Copaescu despre operatia lui TEO

Stiri

Iata ce declara domnul doctor Catalin Copaescu despre operatia lui TEO

Teo Trandafir a facut un pas important pentru sanatatea sa – la inceputul acestei luni, ea a trecut printr-o interventie chirurgicala de reconstructie a muschiului abdominal (eventratie) efectuata de echipa dr. Catalin Copaescu. Aceasta interventie era necesara pentru ca Teo sa poata avea din nou o viata normala.

„Dupa greutatile de la Viena mai erau de reparat atatea, incat ne-am pregatit, echipa Ponderas si eu, luni de-a randul. Am programat impreuna cu dr. Catalin Copaescu fiecare pas, ca sa ajungem cu bine azi. Medicii de la Viena ma avertizasera ca voi avea nevoie de o „revizie” si de un ajutor pentru muschii abdomenului, sectionati atunci de multe, multe ori. Acum am trecut cu bine si peste acest moment.” a spus Teo.

In urma cu aproape doi ani, vedeta a facut o operatie de micsorare a stomacului pentru a ajunge la o greutate optima, ce le-ar fi permis medicilor sa faca urmatorul pas – interventia de refacere a muschiului abdominal.

CITESTE AICI: TEO DIN NOU PE MASA DE OPERATIE

„Herniile postoperatorii, numite si postincizionale sau eventratii, sunt afectiuni majore, care apar in urma unei interventii chirurgicale ce nu s-a cicatrizat complet. Eventratiile pot cauza multiple complicatii care influenteaza negativ viata pacientilor, de aceea rezolvarea lor trebuie sa fie o prioritate. Este si cazul pacientei noastre, Teo Trandafir, pentru care trebuia sa reconstruim muschiul abdomenului, sectionat de prea multe ori pentru a se mai putea reface fara ajutor chirugical. Insa, inainte de a ajunge la acest pas, Teo trebuia sa elimine kilogramele in plus ce ar fi impiedicat ca interventia sa fie una de succes.” a declarat dr. Catalin Copaescu, medic specialist chirurgie generala si metabolica, Ponderas.
In prezent, Teo se afla in perioada de recupere post-operatorie.

„Va multumesc pentru seriozitatea cu care intelegeti importanta acestei interventii si mai ales pentru discretie si intelegere. Imediat ce voi trece peste perioada de recuperare, voi oferi si alte detalii despre acest moment pe care l-am trait.” a mai adaugat Teo.

1 Comment

1 Comment

  1. florica chitu

    2017-01-16T01:16:03+02:00 at 2017-01-16T01:16:03+02:00

    As dorii o programare la domnul doctor Copaescu.Care este durata de asteptare?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top