Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Doinita Dolanescu: Ziceam ca este un vis sa fiu sotia lui Ionut Dolanescu

Ionut Dolanescu si Doinita Dolanescu la TEO show

Ionut Dolanescu a fost invitat astazi in platoul emisiunii TEO SHOW, unde a venit insotit de sotia sa, Doinita Dolanescu, care a declarat in cadrul emisiunii ca pe vremea cand erau doar colegi, visa cum Ionut Dolanescu ar fi sotul ei si iata visul i s-a implinit. Se declara amandoi foarte fericiti si isi multumesc unul altuia pentru timpul petrecut alaturi.

Amandoi au avut o viata asemanatoare, Ionut a crescut fara mama, Doinita a crescut fara tata, insa amandoi se inteleg bine cu socrii, Ionut declarand cu mandrie ca isi iubeste soacra.

In weekendul ce tocmai a trecut Ionut Dolanescu si-a serbat bunica, care a implinit zilele trecute frumoasa varsta de 101 ani. Si pentru ca le plac petrecerile Ionut, alaturi de sotia sa, Doinita, au botezat si un copil, continuand astfel o traditie pe care tatal sau, Ion Dolanescu, o tinuse pana cand a ajuns sa aiba „mai multi fini ca Stefan cel mare”.

„Tatal meu avea mai multi nepoti ca Stefan cel mare” a fost declaratia lui Ionut, care spune cu hotarare ca vrea sa intreaca acest record, detinut de tatal sau.

1 Comment

1 Comment

  1. vlad elena

    2014-01-19T15:28:41+02:00 at 2014-01-19T15:28:41+02:00

    FRUMOA CUPLU

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top