Connect with us

Revistateo.ro

Super-bunica! La 80 de ani ridică greutăți de care mulți tineri nici nu se ating

Life

Super-bunica! La 80 de ani ridică greutăți de care mulți tineri nici nu se ating

Bunica Hercule este personajul momentului în lumea pasionaților de sală! La cei 80 de ani pe care îi are demonstrează o forță cum rar s-a văzut.

Femeia se antrenează cu colegii de la sală zi de zi. Are un antrenor personal, iar în timpul liber, în special în weekend, se antrenează îm sala de sport improvizată la ea acasă.

Performanțele lui Shirley Webb sunt remarcabile. Timp de 14 ani nu a ezitat nicio zi să stea departe de sport, de mișcare, fie că ridica greutăți sau alerga în natură.

A ajuns ca după aproape 15 ani să ridice 115 kilograme și are deja 8 medalii de campioană națională a SUA la haltere. Femeia spune că niciodată nu a tânjit după premii, trofee sau medalii. Lucrul de care se bucură cu adevărat, câștigul real pentru bătrână, este o stare fizică foarte bună cu care se poate lăuda.

„Inainte sa incep sportul urcam foarte greu pana la etaj la mine in casa, eram nevoita sa ma tin cu ambele maini de ambele balustrate ca sa pot sa ajung sus fara probleme.

Daca ma asezam pe podea nu ma puteam ridica fara sa am langa mine un scaun de care sa ma ajut, acum ma descurc mult mai usor” a declarat Shirley Webb.

Această femeie demonstrează că nu există o vârstă ideală pentru a face sport. Shirley a devenit un exemplu pentru foarte mulți tineri americani care se luptau cu obezitatea și care își doreau trupuri de Adonis.

Atât ea cât și colegii ei militează foarte des pentru mișcare, căci după cum spune și proverbul, o minte sănătoasă nu poate exista decât într-un corp sănătos.

CITEȘTE ȘI: Cea mai tânără bunică din România are doar 23 de ani

O bătrână de 97 de ani și-a scos casa la vânzare. Au intrat în ea și n-au mai vrut să iasă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top