Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Ionuț Dolănescu, despre Maria Ciobanu: „ Nu are probleme serioase de sănătate…”

Vestea că Maria Ciobanu ar fi grav bolnavă a căzut ca un trăznet pentru fanii îndrăgitei artiste de muzică populară. În vârstă de 81 de ani, vedeta a ales în urmă cu câteva luni să stea alături de soțul său în Statele Unite ale Americii și să renunțe la concertele pe care le susținea frecvent în România.

Mai multe apropiate ale Mariei Ciobanu au dezvăluit zilele trecute că aceasta se confruntă cu probleme de sănătate.

„Maria Ciobanu este bolnavă şi, în ultimul an, starea sa de sănătate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stări acute de oboseală, dureri de cap şi nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute!

În plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respiraţie greoaie şi palpitaţii (…) Mai rău, poate avea consecinţe îngrozitoare, poate asemănătoare cu accidentul vascular din vară, atunci când şi-a pierdut temporar memoria”, au declarat prietenele cântăreţei.

Ei bine, Ionuţ Dolănescu, în prima sa declaraţie după apariţia ştirii că mama sa este grav bolnavă, nu infirmă zvonurile privind faptul că Maria Ciobanu ar putea să nu mai urce pe scenă. El susţine însă că artista se simte bine.

„Am vorbit cu dânsa la telefon aseară (n.r. 5 ianuarie). Se află la Los Angeles şi e perfect sănătoasă. Nu ştiu de unde apar asemenea zvonuri.

Acum câteva săptămâni a mai apărut un zvon straniu: că am murit într-un accident de circulaţie. Dar ştiţi cum se spune ”Nu mor caii când vor câinii”. Eu sunt acum în plin turneu în SUA.

Acum sunt la Seatle, mama e la Los Angeles, unde vom ajunge şi noi peste câteva zile. Mama nu are probleme serioase de sănătate, doar unele specific vârstei, de 82 de ani.

Peste câteva zile o să o văd, pentru că ajung la Los Angeles cu turneul. Vom face o petrecere mare la sora mea, la Los Angeles”, a declarat Ionuţ Dolănescu despre starea de sănătate a mamei sale, artista Maria Ciobanu.

Citește și: Presa notează că Maria Ciobanu e în spital în America, în stare gravă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top