Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ionuț Dolănescu, anunț neașteptat despre mama sa

Ionuț Dolănescu a făcut un anunț trist despre mama lui, celebra artistă Maria Ciobanu. De mai bine de un an, aceasta a preferat să se retragă din spațiul public și să îi fie alături în Statele Unite ale Americii soțului său, Mircea Cîmpreanu.

Ionuț Dolănescu anunță un specatcol de zile mari pentru noaptea dintre ani. „Vă așteptăm cu drag la un Revelion care se întâmplă O DATĂ-N VIAȚĂ !”, a scris fiul lui Ion Dolănescu pe pagina sa de Facebook.

Din păcate pentru cei care așteptau să o vadă și pe cea supranumită Ciocârlia muzicii populare românești, marea artistă Maria Ciobanu, nu va fi prezentă la spectacolul dintre ani din cauza problemelor de sănătate ale soțului său.

Mircea Cîmpeanu, alături de care Maria Ciobanu are o căsnicie fericită de aproape 40 de ani, suferă de diabet și are și probleme cardiace, iar de câțiva ani a preferat să rămână să locuiască în casa lor din Statele Unite ale Americii.

Din acest motiv, și Maria Ciobanu va rămâne alături de acesta peste Ocean, în timp ce Ionuț Dolănescu va face spectacol alături de soția sa, Doinița.

Ionuț Dolănescu a fost crescut de Ion Dolănescu

Ionuţ Dolănescu a fost crescut de tată şi de bunică, încă de la o vârstă fragedă. Artistul a dezvălui că Ion Dolănescu s-a supărat pe el atunci când a aflat că vrea să o cunoască pe mama lui, pe Maria Ciobanu.

„O vedeam pe mama la televizor, ştiam cine e. De aici a pornit şi supărarea tatălui meu. De ce să nu vorbesc şi cu mama mea? Aşa am simţit nevoia. Acest lucru pe tata l-a deranjat. El m-a crescut, m-a format ca om. Eu am fost crescut de tata şi de bunica mea. (…) O perioadă lungă, ani de zile, nu am văzut-o. O vedea doar la televizor. A fost… o perioadă tristă pentru mine. Eram adolescent când am întâlnit-o, nu m-a recunoscut pe stradă. Mai târziu am înţeles că nu este firesc să îmi urăsc mama”, a mai povestit Ionuţ Dolănescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top