Connect with us

Revistateo.ro

Bunicii / foto: Twitter

Inedit

Doi bunici au cucerit internetul cu aceasta imagine. Povestea a ajuns virala

Dragostea consta in lucruri mici, iar doi bunici fac inconjurul lumii cu un gest aparent simplu, dar care explica totul despre ce inseamna dragostea.

 

Dupa ce a suferit o operatie la incheietura mainii, o bunica nu a mai reusit sa isi prinda parul asa cum o facea inainte sa sufere interventia chirugicala. Pentru ca sotul sau stia cat de mult ii place sa fie aranjata, a luat decizia sa o ajute.

 

 

VIRAL. Fotografia care nu lasa loc de cuvinte

Amy Pennington a impartasit cu prietenii sai virtuali o imagine in care bunicul sau ii pune bigudiuri bunicii sale, in timp ce aceasta imortalizeaza momentul.

Imaginea a ajuns imediat populara pe retelele de socializare, iar multe persoane au dezvaluit ca au inceput sa aiba din nou incredere in dragostea pana la adanci batraneti dupa ce i-au vazut pe cei doi bunici simpatici. Multi dintre ei spera ca si ei vor avea parte de o asemenea poveste de dragoste, in care cei doi parteneri se ajuta in tot ce fac, fara sa ceara nimic in schimb.

Unii care au vazut imaginea le-au promis partenerilor lor ca ar face acelasi lucru in cazul in care ar pati ceva si nu s-ar descurca.

 

“Draga mea, daca ai pati ceva, as face si eu la fel. Ba chiar ti-as face si machiajul si ar fi extrem de distractiv.”, i-a spus un utilizator de Twitter sotiei sale.

Altii au fost extrem de incantati de precizia si concentrarea cu care bunicul ii asaza sotiei sale bigudiul pe par, de parca “ar prepara o potiune magica”, iar femeile au apreciat colectia de rujuri ale bunicii, dar si aspectul casei.

“Nu stiu ce este mai frumos. Bunicul in timp ce ii face parul sotiei sau bunica in timp ce face un selfie”, a spus o alta tanara pe aceeasi retea de socializare.

Cat despre Amy, aceasta este destul de ingrijorata de ce va spune bunica ei atunci cand va afla ca lumea a vazut-o in halat de casa, insa dupa cum se vede, aceasta este familiarizata cu retelele de socializare, asa ca poate deja stie.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top