Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Doar 3 lucruri de care are nevoie cu adevarat o mama

Trei baieti si-au luat viata in maini si au mers departe de casa parinteasca, lasandu-si mama singura. Dupa cativa ani, acestia se intorc cu niste daruri pentru cea care le-a dat viata.

Cel mai mic dintre ei i-a oferit o vila somptuoasa in cea mai frumoasa zona din sat. Vila avea langa ea livezi si gradini splendide.

Mezinul i-a facut cadou o masina noua, cu tot cu sofer si un animal de companie. Cel de-al treilea baiat, ceva mai credincios de fel, i-a oferit cadou o carte de rugaciuni si un mare buchet de flori.

CITESTE SI: O mama si-a SALVAT fetita pentru ca a MINTIT medicii

CITESTE SI: Poveste EMOTIONANTA: 3 surori diagnosticate cu cancer, dupa ce mama lor a invins boala

La final, mama celor trei le-a scris o scrisoare:

„Dragii mei baieti, va multumesc foarte mult pentru cadourile primite, insa nu pe toate am sa le folosesc. Casa primita este prea mare, eu aveam nevoie doar de o camaruta, insa ma bucur foarte tare de gradinile si livezile de langa casa.

Tot timpul mi-am dorit sa am o gradina mare, sa pot planta legume si fructe, sa nu mai trebuiasca sa merg la piata din oraselul apropiat de satul nostru.

Ma bucur si de masina si sofer, dar aici prin sat nu o sa am ce face cu masina. Cainele, in schimb, o sa imi ofere companie, lucru care mi-a lipsit foarte tare de cand a murit tatal vostru.

Despre cartea de rugaciuni, pot spune ca este cel mai frumos cadou, dar eu port rugaciunile mereu cu mine. Lucrurile de care am cu adevarat nevoie sunt compania, credinta si o viata cat mai aproape de natura.

Ati reusit sa ma multumiti fiecare in parte si tocmai de asta va promite mama ca la urmatoarea masa in familie sa va aduc gem din fructele din livada plus alte bucate speciale. Va iubesc”

Ce parere ai despre cadourile primite de aceasta batrana de la cei trei fii ai ei? Care dintre ele te-a impresionat cel mai tare?

Sursa foto: realestate.aol.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top