Connect with us

Revistateo.ro

De ce nu l-a impiedicat divortul pe un barbat sa ii duca fostei sotii flori de ziua ei? Barbatul a explicat de ce face astfel de gesturi.

Inedit

Divortul nu l-a impiedicat sa ii duca flori fostei sotii cu diferite ocazii. Care este motivul?

Povestea lui Billy Flynn Gadbois din Boston a atras atentia mai multor persoane. O postare de pe contul lui de pe o retea de socializare a devenit in scurt timp virala. Asta dupa ce a spus ca de ziua fostei sotii a cumparat flori pentru femeia de care a divortat. De asemenea, barbatul a explicat si care este motivul pentru care face asta.

De ce un barbat ii duce flori fostei sotii

Billy Flynn Gadbois a spus pe o retea de socializare ca de ziua fostei sotii i-a dus flori. Bineinteles ca unele persoane nu au inteles de ce a facut lucrul acesta, avand in vedere ca nu mai sunt impreuna. Explicatia adusa de barbat este una incredibila si de apreciat. De ce a mers dimineata la fosta sotie pentru a-i oferi flori, felicitare si un cadou? De asemenea, a ramas pentru a o ajuta sa pregateasca micul dejun.

Motivul pentru care face lucrurile acesta, pentru care divortul nu il impiedica sa fie atent cu fosta sotie, este ca are doi copii impreuna cu fosta sotie. Pentru a le da un exemplu si pentru ca ei sa inteleaga cum trebuie sa se comporte intr-o relatie, a ales sa faca astfel de gesturi. „Cineva m-a intrebat de ce fac astfel de lucruri pentru ea tot timpul. Asta ma enerveaza. Asa ca o sa explic pentru toata lumea. Cresc doi copii. Exemplul pe care il dau in legatura cu modul in care ma port cu mama lor va influenta modul in care vad si trateaza femeile si modul in care percep relatiile. Daca nu dai un exemplu bun pentru copii, ar trebui sa o faci. Ridica-te deasupra acestor lucruri si fii un exemplu. Este un lucru mai mare decat tine. Cresteti oameni buni. Cresteti femei puternice. Lumea are nevoie de ei, acum mai mult ca niciodata”, a scis Billy Flynn Gadbois pe contul sau de pe reteaua de socializare.

Articole pe aceeasi tema:

Burtica ei de gravida era plina de vanatai. Ce au descoperit doctorii cand i-au facut ecografie VIDEO

Credea ca aude vocea Fecioarei Maria cand, de fapt, suferea de o boala cumplita

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top