Connect with us

Revistateo.ro

Ducele de Cambridge și prințul Harry spun că își fac datoria. Vor face parte dintr-un documentar aniversar despre mama lor.

Inedit

Diana – un nou documentar BBC. Prinții William și Harry iau atitudine

Ducele de Cambridge și prințul Harry spun că își fac datoria. Vor face parte dintr-un documentar aniversar despre mama lor. Își doresc să aducă un omagiu numelui mamei lor, cum pe ea nu au putut-o proteja.

Un film despre mama

Ducele de Cambridge și prințul Harry

Ducele de Cambridge și prințul Harry

Documentarul va include mărturii ale prinților în legătură cu perioada dintre moartea Dianei și înmormântarea ei. Filmul de 90 de minute este produs după 20 de ani de la moarte prințesei Diana, pe 31 August. Una din replicile lui William va fi:

Citește și: Prințul Harry l-a întrebat pe tatăl său dacă Diana a murit cu adevărat

„Unul dintre motivele pentru care Harry și cu mine vrem sa facem asta, e faptul că o simțim ca pe o datorie. Simțim că am dezamăgit-o când eram mai tineri. Nu am putut sa o protejăm. Simțim ca dupa 20 de ani, trebuie sa reamintim lumii cine a fost. Să ne facem datoria de fii protectivi.”

Printii vor sa reaminteasca lumii diferenta pe care Diana a facut-o

Printii vor sa reaminteasca lumii diferența pe care Diana a făcut-o

Prinții au mai declarat ca nu le este ușor să vorbească despre mama lor. Până la urmă, erau copii, și e vorba de implicația lor emoțională. Dar consideră ca după 20 de ani pot aduce un omagiu schimbărilor în bine pe care Diana le-a făcut, atât pentru familia regală cât și pentru lume.

Harry a declarat pentru revisat de lifestyle masculin, GQ, că este profund afectat de faptul ca mama lui nu a trăit să-i cunoască soția și copii. Filmul mai  include si interviuri cu prieteni apropiați, nume politice și jurnaliști. Unii dintre aceștia vorbesc despre moarte Dianei și deducțiile de după.

Sursa foto: reuters.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top