Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

DETOXIFIEREA DE DIMINEATA cu 4 ingrediente BOMBA!

Vara este cel mai frumos anotimp dar si cel mai toxic: trebuie sa facem fata poftelor dulci pe care le consumam mai ales daca sunt reci, avand senzatia ca ne facem un bine. Plus de asta, praful de afara si alergiile provocate de anumite plante ne pot afecta metabolismul.

Iata o reteta extrem de simpla de detoxifiere, pe care merita sa o incerci la prima ora a diminetii:
Ai nevoie de:
1. 250 ml de apa
2. sucul unei lamai verzi
3. 40 grame de piper macinat
4. 2 linguri de otet de mere

CITESTE SI: IATA SEMNALELE CA AI NEVOIE DE O DETOXIFIERE!

Amesteca bine cele patru ingrediente de mai sus si da-le imediat pe gat la prima ora a diminetii, in loc de cafea. Detoxifierea de dimineata nu doar ca iti va curata organismul de toxinele ce au ramas in tine de ieri dar te va pregati pentru ziua ce vine in mod temeinic.

La 30 de minute de la prepararea acestei licori detoxifiante puteti lua si micul dejun, care nu trebuie sa contina alimente grase. Putina branza cu ardei sau un pahar cu lapte si cereale sunt delicioase in urma bauturii detoxifiante.

detoxifierea - 22072015 - 3
Lamaile verzi au o serie de proprietati nebanuite. Descopera-le si tu, aici!

Dupa numai 7 zile de la incercarea acestei metode de curatare a organismului vei observa ca iti vei pierde pofta pentru mancarurile nesanatoase si, surpriza, vei pierde in greutate cel putin doua kilograme. De asemenea, nu consumati nimic dupa ora 19 seara. Acest preparat detoxifiant se consuma numai dimineata, in fiecare zi, atunci cand va treziti, inclusiv in zilele de weekend.

Sursa foto: wasanga.com, indibasket.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top