Connect with us

Revistateo.ro

De ce Anamaria Prodan a moștenit averea mamei ei, Ionela Prodan

Monden

De ce Anamaria Prodan a moștenit averea mamei ei, Ionela Prodan

Se pare că Anca, fiica cea mică a Ionelei Prodan, nu a primit nimic din averea mamei sale. Moștenitoarea este Anamaria Prodan. Acum s-a aflat și motivul pentru care ea este moștenitoarea. Află detaliile din rândurile de mai jos.

Anamaria Prodan, moștenitoarea Ionelei Prodan. De ce?

Cristi Brancu, un prieten apropiat de-al Anamariei Prodan, a dezvăluit de ce Ionela Prodan a luat decizia de a-i lăsa totul fiicei sale, Anamaria.

“Am aflat că Anca a venit în România și nici măcar nu a întrebat ce avea Ionela Prodan în conturi. Anca își va continua viața în SUA, nu o interesează să vină în România. Doamna Ionela și Ana au fost vedetele familiei. A spus că nu o interesează ce a avut mama ei în România. Toate lucrurile vor fi coordonate de Anamaria. Anca și Ana au avut întotdeauna o relație foarte frumoasă,”, a spus Cristi Brancu în cadrul unei emisiuni.

În plus, prezentatorul a vorbit și despre Toni Antohi, care a fost partenerul de cuplu al Ionelei Prodan. Despre el s-a scris că se va muta din casa în care a trăit alături de Ionela Prodan.

„Toni este tatăl meu. El a fost alături de mama timp de 17 ani. E familia noastră. Nu pleacă nicăieri. Și va sta în casa unde a locuit mama până va închide ochii definitiv,”, a spus Anamaria Prodan, potrivit lui Cristi Brancu.

CITEȘTE ȘI: Ce a făcut Anamaria Prodan după ce mama ei a fost îngropată. Momentul, surprins pe camere
CITEȘTE ȘI: Ce i-a spus Ionela Prodan fiicei sale înainte să moară. Anamaria Prodan a vorbit in exclusivitate
Anamaria Prodan, prima postare pe Facebook după înmormântarea mamei sale

Anamaria Prodan a făcut prima postare pe Facebook după înmormântarea mamei sale, Ionela. Impresara i-a urat „La mulți ani” fiicei sale, Rebecca.

În familia Prodancei au avut loc două evenimente, unul trist și unul fericit în aceeași zi. În ziua în care Anamaria a condus-o pe mama ei pe ultimul drum a fost ziua fiicei sale, Rebecca. Fata Anei a împlinit 19 ani.

Anamaria a postat pe Facebook o urare de bine pentru fata ei. „La mulți ani! Rebecca. Mamă mândră. Îmi iubesc fiica”, a scris Anamaria Prodan. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top