Connect with us

Revistateo.ro

David Duchovny se lansează în industria muzicii

Inedit

David Duchovny se lansează în industria muzicii

David Duchovny se lansează în industria muzicii. Vedeta tv a pus bazele trupei Weather anul trecut, alături de alţi doi prieteni, iar acum aceştia au anunţat finalizarea înregistrării melodiilor care vor fi incluse pe primul lor album, „Hell or Highwater”, informează contactmusic.com.

CITEŞTE ŞI: Greu de crezut, dar aceste vedete au aceeași vârstă

„Să fac acest disc a fost un vis devenit realitate, cu excepţia faptului că eu nu am avut acest vis – e încă un şoc pentru mine, când mă gândesc la felul în care acest proiect muzical a fost realizat. Tot ce ştiu în aceste momente este că aceste cântece reprezintă cea mai sinceră expresie a tot ce am făcut eu vreodată şi abia aştept să împărtăşesc această experienţă cu toată lumea”, a declarat David Duchovny.

Pentru că este renumit pentru diferite roluri de seriale tv, actorul va profita de popularitatea sa pentru a-şi promova discul prin diferite apariţii în cadrul unor show-uri de televiziune şi a anunţat că momentan nu are de gând să plece prin turneuri.

„Sunt suficient de norocos încât să îmi asigur prezenţa în câteva emisiuni de televiziune celebre şi să beneficiez de expunerea mediatică pe care un artist debutant – pentru că asta sunt eu în acest domeniu – nu ar putea să o obţină. Am învăţat ce înseamnă să cânţi cu o trupă live, cât de aproape de microfon trebuie să stau, cum trebuie să cânt. A fost o călătorie de autocunoaştere. Sper să descopăr eu însumi anumite lucruri înainte ca publicul să le descopere”, a mai spus actorul.

Duchovny spunea de curând că ar vrea să exploreze şi alte domenii de activitate, aşa că s-a făcut şi scriitor, iar în februarie a lansat primul său roman, „Holy Cow”.

Actorul de 54 de ani nu renunţă nici la meseria care l-a făcut celebru şi a anunţat că va interpreta din nou rolul lui Fox Mudler, agentul FBI din „Dosarele X”, filmări care vor reîncepe din iunie.

David Duchovny s-a făcut remarcat cu ajutorul serialului „Dosarele X”, iar în 2008 câştiga Globul de Aur pentru cel mai bun actor de comedie, graţie rolului lui Hank Moody, un scriitor nimfoman din producţia tv „Californication”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top