Connect with us

Revistateo.ro

Cura rapida de slabire cu Salata Verde - Scapa de 7kg in 11 zile

Dieta si Sport

Cura rapida de slabire cu Salata Verde – Scapa de 7kg in 11 zile

Cura rapida de slabire cu Salata Verde este perfecta pentru orice persoana care nu are probleme gastrice si care isi doreste o dieta rapida si fara prea multe batai de cap. Dieta de slabire este conceputa in trei etape, usor de tinut si cu un singur ingredient: salata verde.

Iata care sunt etapele curei de slabire cu salata verde care te ajuta sa dai jos 7kg rapid

Inainte sa va enumeram etapele curei de slabire rapide, tinem sa va spunem ca salata verde este bogata in fibre, stimuleaza peristaltismul intestinal (miscarile evacuatorii ale intestinelor), are foarte putine calorii si ajuta la detoxifierea organismului. Salata verde este bogata in vitamine ca A, C, K, dar si minerale importante pentru organism, cum ar fi fierul.

PRIMA ETAPA A DIETEI CU SALATA VERDE

Prima faza a curei de slabire cu salata verde este numita si faza de acomodare, dureaza doua zile si trebuie sa urmati urmatorii pasi.

Inlocuiti micul dejun obisnuit cu salata verde. Spalati bine fiecare frunza, taiati-le dupa bunul plac si condimentati-le dupa gust, adaugand putina zeama de lamaie. Puteti consuma o cafea fara zahar sau apa plata. Pe parcursul zilei luati mesele regulate, normal.

A DOUA ETAPA A DIETEI CU SALATA VERDE

Etapa II dureaza tot doua zile si se bazeaza pe inlocuirea cinei cu o salata identica ca cea preparata in prima etapa.

A TREIA ETAPA A DIETEI CU SALATA VERDE – NUMITA SI FAZA DE ATAC

Dupa cele patru zile urmeaza alte trei putin mai agresive, in care trebuie sa mancati doar salata verde preparata cu condimente si zeama de lamaie. Puteti consuma orice cantitate, iar hidratarea se face cu apa plata. Nu sunt permise alte alimente in afara de salata verde.

ETAPA FINALA A CUREI CU SALATA VERDE

Ultima etapa a curei cu salata verde va recomanda sa repetati pasii de la etapa 2, in care inlocuiti cina cu salata verde. Este numita si etapa de trecere de la dieta, la alimentatia normala.

Nutritionistii spun ca aceasta dieta este benefica persoanelor care nu sufera de probleme digestive si ca datorita continutului scazut de calorii, puteti pierde in greutate 7kg. In cele trei zile intense de detoxifiere se pierd cele mai multe kilograme, datorita eliminarii lichidelor si a toxinelor din corp, ce nu sunt necesare organsimului.

RECOMANDARE: Cum prepari corect salata ca să nu te îngrași

Deși poate să pară greu de crezut, și salata poate să te îngrașe. Asta dacă va conține anumite ingrediente care îți pun dieta în pericol. Iată cum poți să prepari corect salata, astfel încât să nu te îngrași.

Cum prepari corect salata ca să nu te îngrași

1. Nu folosi sosurile pe care le găsești la sticlă. Aestea conțin conservanți, zahăr, sare și alte ingrediente nocive pentru sănătate și pentru siluetă. De aceea este indicat ca sosurile să fie preparate acasă. Sunt o alternativă mult mai sănătoasă decât cele din comerț. În plus, nu sunt bombe calorice.

2. Alege variantele mai simple. Sunt gustoase și sănătoase. Ai putea pune în salată ulei de măsline, sare și oțet, ori ulei de măsline, sare și zeamă de lămâie. Eventul, poți adăuga și puțin muștar. Deși poate nu pare o rețetă delicoasă, gustul te va lua prin surprindere. Așa că ai putea încerca și astfel de variante care nu îți pun silueta în pericol. Si nici sănătatea.

3. Pune în salată ingrediente naturale și sănătoase. Maioneza nu este singurul dressing pe care îl poți încerca. De asemenea, ai putea opta pentru alte variante, mai sănătoase și dietetice. Spre exemplu, iaurtul dulce, avocado sau untul de arahide pot fi alegeri inspirate. Poți încerca mai multe opțiuni, poți exeriementa. Și, astfel, vei obține o salată gustoasă, sănătoasă și dietetică.

4. Porțiile sunt și ele importante. Pentru a te asigura că nu te îngrași dacă mănânci salată, atunci ai putea apela la un truc simplu și eficient. Când comanzi salata, este ideal să ceri dressing-ul separat. Astfel, vei pune în salată cantitatea pe care tu o consideri necesară. Vei evita să consumi mai multe calorii decât ar trebui și, astfel, silueta ta nu va avea de suferit.

5. Pune în salată mai multe legume. Sunt sănătoase, pline de nutrienți. De aceea este bine să le pui în salată. Pe lângă aceste lucruri, nici nu au un aport caloric mare.

5 Comments

5 Comments

  1. Marcela Glavan

    2014-05-14T16:16:24+03:00 at 2014-05-14T16:16:24+03:00

    Teo,fara nici o legatura cu acest subiect…deci,inima reginei Maria-intial aflata intr-un sicriu mic de aur-a stat la Balcic pna cand au cerut-o si luat-o ai nostri!!!Dupa al doilea razboi mondial…nerespectandu-i dorinta!!!La Balcic este o frumoasa cruce din piatra,cu diferite incrustatii si acolo ar fi vrut regina sa ramana inima ei…daca tot nu i-am respectat dorinta,macar acum sa ne ingrijim si sa aflam unde este-poate la muzeu cum zicea invitatul tau..Sa o „punem”iar in valoare,macar acum…aceasta minunata femeie,deosebita,cu mult inaintea vremurilor pe care le traia merita sa fie „adusa”mai mult in valoare…In rest superbe emisiuni,ca de obicei,,,iarta-ma daca gresesc-sunt intru’ totul de acord cu Dan Helciug,referitor la Eurovision…tu,laudabil,esti-sau macar incerci-impartiala,toleranta…nu pot fi la inaltimea ta…acel personaj nu merita…Vorba lui Dan Puric-cand vorbesti prea mult despre cineva,il faci erou…fara sa stie el…ori acel travestit,gay,sau ce-o fi reprezentand el nu merita…intelege ca acesti oameni au niste dezechilibre,niste disfunctii,niste rataciri si o „iau”pe alt drum…Nu am nimic cu ei-am mai spus-o-atata timp cat stau in banca lor…Dar cand vor sa fie in lumina reflectoarelor,nu ma poti obliga-nu tu,societatea lor-sa-i tolerez…De mii de ani,relatiile normale sunt intre un barbat si o femeie…offf,iarta-ma…cat am scris,scuze!!!Ca te iubim,stii…Fa si tu la fel…De fapt asta si faci…dar nu pe toti…Sau cum vrei tu!!!

  2. Atzu

    2014-05-15T00:02:52+03:00 at 2014-05-15T00:02:52+03:00

    Buna! Destul de agresiva cura, dar posibil eficienta… Ce intelegem prin condimentele pe care le punem in salata? Sare, piper etc…? Se poate si ulei de masline?

    • Adrian Vrauko

      2014-05-15T08:06:29+03:00 at 2014-05-15T08:06:29+03:00

      Se pot pune orice fel de codimente, dar fara ulei.

    • levanth

      2014-05-15T17:39:09+03:00 at 2014-05-15T17:39:09+03:00

      mai usor cu sarea,daca vrei sa elimini lichidele in exces din organism….asta e rolul dietei,daca am citit bine.

  3. Mihai

    2018-02-28T22:54:11+02:00 at 2018-02-28T22:54:11+02:00

    Salata este foarte buna. sa mananci insa DOAR salata – este o mare prostie. Esenta este – sa mananci suficiente proteine, pentru ca altfel organismul incepe sa descompuna proprii muschi pentru nutrienti. Si asta nu e bine deloc. Cu alte cuvinte – dieta de mai sus + piept de pui (sau peste, curcan, vita, etc.) + ulei de masline (adaugi 100 calorii da, dar doar asa organismul va putea fabrica hormonii necesari functionarii) este foarte sanatoasa, duce la cam aceleasi rezultate, si ai si mult mai multa energie. Carne mananci cam cata vrei, fara limitari, ulei de masline – relativ putin pt. ca are calorii. Eventual poti adaua si un iaurt simplu, preferabil „grecesc” cu grasime medie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top