Connect with us

Revistateo.ro

Cura Dieta de Ingrasare Sfaturi primite de la Mihaela Bilic

Dieta si Sport

Cura / Dieta de Ingrasare: Sfaturi primite de la Mihaela Bilic

Mereu vorbim despre curele de slabire si deseori acest subiect este in atentia noastra, insa foarte rar gasim informatii despre curele de ingrasare, atat de necesare persoanelor care sunt slabe si cauta zeci de solutii pentru a acumula cateva kilograme in plus.

Cura / Dieta de ingrasare. Greu de crezut, dar este mai greu sa te ingrasi decat sa slabesti, iar solutia nu este sa mananci mult sau alimente care au foarte multa grasime, pentru ca rezultatele vor fi altele decat cele dorite.

Cura / Dieta de ingrasare. „Cel mai sanatos mod de ingrasare se obtine prin asocierea efortului fizic cu alimentatia hipercalorica. Doar prin dieta se poate ajunge la cresterea ponderala, insa aceasta trebuie reprezentata in principal de tesutul adipos, in timp ce antrenamentul de forta sau de rezistenta stimuleaza dezvoltarea masei musculare”, spune medicul nutritionist Mihaela Bilic.

Cura / Dieta de Ingrasare: Sfaturi primite de la Mihaela Bilic

Cura / Dieta de ingrasareCompletati dieta cu doua-trei gustari pe langa cele trei mese principale
Mihaela Bilic sfatuieste persoanele care vor sa se ingrase ca pe langa dieta zilnica formata din cele trei mese principale, sa aiba mereu la dispozitie un sandvis care sa poata fi mancat in orice loc va aflati.

Cura / Dieta de ingrasareRenuntati la aperitive si mancati direct felul principal
Pentru a evita ca stomacul nostru sa primeasca mai multe alimente hipocalorice este bine sa renuntati la aperitive si sa consumati direct felul principal. De asemenea Mihaela Bilic spune: ” „Imbogatiti supele sau ciorbele cu smantana, iar pe post de aperitiv alegeti mezeluri si branzeturi, nu salata de cruditati”.

Cura / Dieta de ingrasareMancati consistent la micul dejun
Micul dejun perfect pentru o persoana care isi doreste sa se ingrase, trebuie sa fie format din: lapte integral si cereale integrale amestecate cu fructe uscate sau ciocolata. De asemenea, in omleta este recomandat sa adaugati cascaval si costita. „Nu faceti economie la unt, dulceata si paine, atunci cand vine vorba de micul dejun”, mai spune dr. Bilic.

Alte sfaturi utile pentru cura de ingrasare: evitati sa beti apa in timpul mesei, profitati de produsele usor de rontait, renuntati la fumat (Mancarea va fi mai gustoasa fara tigari, iar reflexul de a fuma poate fi inlocuit cu cel de a rontai, de unde avantajul unui aport caloric suplimentar, spune Mihaela Bilic), profitati de alimentele la care altii doar viseaza (cartofi prajiti, pizza, paste).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top