Connect with us

Revistateo.ro

Cura detoxifiere Florentina Opris

Stiri

Cura detoxifiere Florentina Opris

Cura detoxifiere Florentina Opris. Organismul ne da semnale zilnice prin care ne spune daca este totul in regula sau daca exista erori in stilul nostru de trai. Atunci cand starea noastra este caracterizata de optimism, energie sau pofta de viata si nu resimtim vreun disconfort fizic, inseamna ca organismul elimina cu succes toxinele, iar functiile sale se indeplinesc cu randament maxim. Din contra, durerile de cap, astenia, depresia si starile de oboseala sunt un indiciu important ca, undeva, s-a gresit.

Cura detoxifiere Florentina Opris. Ati observat ca, atunci cand consumati multe alimente nesanatoase, bauturi carbogazoase sau va lasati prada sedentarismului mai multe zile la rand, apare rapid o stare de disconfort fizic si psihic? Aceasta se intampla datorita producerii, asimilarii si stocarii zilnice de substante toxice, care pot conduce, in decursul lunilor si anilor, la boli precum cancerul sau, in cazuri mai usoare, la afectiuni precum constipatia, colonul iritabil, insomniile sau depresia.

Liber la detoxifiere!

Cura detoxifiere Florentina Opris. Este foarte important sa cunoastem procesele prin care organismul nostru este intoxicat, dar, mai ales, prin ce metode putem elimina aceste toxine. Detoxifierea periodica este un pilon important al stabilitatii unei optime stari de sanatate. Este bine ca, dupa cateva zile in care s-au introdus in corp cantitati mari de produse care incarca metabolismul cu substante toxice (precum prajelile, carnea, dulciurile, alcoolul, grasimile ori faina alba) sa urmam un regim de detoxifiere, cu ajutorul sportului, al unui consum sporit de lichide si al dietelor bazate preponderent pe cruditati. Folosind aceste mijloace, vom actiona cu eficienta contra kilogramelor suplimentare si, concomitent, ne vom imbunatati imunitatea, scapand de reziduurile metabolice. Va propun, acum, sa trecem in revista cateva mijloace de detoxifiere.

Ceaiurile va ajuta sa va detoxifiati in anotimpul rece si, in plus, va apara impotriva virusurilor existente in aer, tratand insuficienta imunitara. Ceaiul verde si cel negru sunt recomandate in curele de detoxifiere, datorita continutului lor de vitamine C si E, recunoscute pentru actiunea lor diuretica si de ardere a grasimilor. Insa, nu uitati sa eliminati zaharul, atunci cand incepeti cura de detoxifiere! Pe baza de ceai verde a fost conceput si suplimentul natural Hoodia & Green Tea de la Bio Elemente, un supliment cu efect puternic antioxidant, excelent in curele de detoxifiere, deoarece stimuleaza metabolismul celular.

Cura detoxifiere Florentina Opris. Legumele si fructele sunt printre cele mai importante mijloace utilizabile in detoxifiere si reechilibrarea organismului, dat fiind ca ele au constituit baza dietei omului timp de sute de mii de ani, inainte de aparitia cu cateva milenii in urma a pastoritului si agriculturii (datorita carora au fost introduse in dieta lactatele si cerealele). Fructele si legumele, de preferinta ecologice, trebuie consumate crude, pentru a-si pastra proprietatile nutritive si pentru ca efectul benefic sa fie maxim.

CITESTE IN CONTINUARE, IN PAGINA 2. DREAPTA JOS

Pagini: 1 2

1 Comment

1 Comment

  1. ceapa fiarta

    2014-10-18T01:38:53+03:00 at 2014-10-18T01:38:53+03:00

    S-au gasit astea sa vorbeasca care sunt dotate genetic la natura sa arate bine. Fata mea, pai si varmea care baloteaza shaorme si cartofi pai cat o vaca in calduri arata de zici ca e mare sportiva. Lasa-ne cu reclame la mizeriile alea

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top