Connect with us

Revistateo.ro

Detoxifiere

Cura de detoxifiere de IARNA, de la Gwyneth Paltrow

Conform actritei Gwyneth Paltrow, aceasta cura de detoxifiere te ajuta sa scapi de kilogramele in plus si, de asemenea, iti pregateste organismul pentru perioada sarbatorilor de iarna. Cu totii se bucura de alimentele traditionale, dar nu trebuie sa uiti ca in primul rand, trebuie sa ai grija de corpul tau.

Fiind actrita, cura de detoxifiere propusa de Gwyneth Paltrow presupune unele alimente costisitoare, dar este numai buna pentru a-ti pregati organismul pentru aceasta perioada a anului.

ZIUA 1
La aceasta cura, vei sari peste micul dejun propriu zis, dar nu vei pierde din vitaminele si mineralele care iti asigura o sursa bogata de energie intreaga zi. Cand te trezesti, bea un pahar cu apa cu lamaie (la temperatura camerei). Peste o ora, poti beau un ceai din ierburi naturale, neindulcit. Mai poti bea un smoothie facut din fructe naturale, fara sa adaugi zahar. Daca simti nevoia, poti bea o cana de apa fierbinte cu lamaie sau ceai verde (neindulcite). La pranz poti manca o supa de linte, iar pana seara, poti servi o gustare din pate de naut. La cina, mananca dovleac japonez kabocha umplut cu quinoa.

ZIUA 2
La micul dejun, consuma aceleasi bauturi prezentate la ZIUA 1. Poti inlocui smoothie-ul de fructe cu o ciolata calda cu menta. La pranz, serveste o supa de morcovi, iar la gustarica dintre mese poti manca un amestec de seminte sau alune. Alunele sa fie nesarate, in cantitate mica. La cina serveste carne de pui facuta la aburi cu broccoli fiert. Poti alege orice parte din pui, dar indeparteaza pielea deoarece aceasta contine grasimi.

CITESTE SI: DETOXIFIERE eficienta de iarna, in 3 ZILE

CITESTE SI: Remediu natural pentru o detoxifiere EFICIENTA

ZIUA 3
Micul dejun se repeta si in aceasta zi. La pranz, fa-ti o salata din legume proaspete si frunze verzi, asezonata cu putin ulei de masline si sare. Gustarica dintre mese consta in pate de naut, iar seara te poti rasfata cu o bucata de somon, facuta pe gratar.

In timpul acestei cure de detoxifiere este recomandat sa consumi cat mai multa apa cu lamaie. Seara, inainte de culcare, stoarce 2-3 lamai intr-o sticla cu apa plata (fara zahar). Asa, nu vei mai pierde timpul a doua zi dimineata ca sa o pregatesti. Cat tii aceasta cura, evita sa consumi cafea, alcool sau bauturi carbogazoase.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top