Connect with us

Revistateo.ro

Cura de detoxifiere cu prune si apa

Detoxifiere

Cura de detoxifiere cu prune si apa

Expertii in nutritie lanseaza aproape zilnic avertismente in legatura cu alimentele care se gasesc pe piata. Cura de detoxifiere a devenit un subiect banal, pentru ca tot mai multi oameni au probleme digestive cauzate de chimicalele din produsele din comert.

Daca vrem sa scapam de toxinele din corp tot la natura trebuie sa apelam! Mai exact, prunele au un rol extrem de important in curatarea corpului de deseuri alimentare, sustin expertii, conform site-ului aprendelotodo.com.

In ce consta cura de detoxifiere cu prune

Ai neoie de 100 de grame de prune coapte si un litru de apa purificata. Pune prunele intr-un vas care sa se poata inchide ermetic si lasa vasul in frigider o saptamana. Dupa cele 7 zile la rece, pune apa purificata peste prune si amesteca-le bine. Ia in fiecare zi din acest tratament anti-toxine cate 200 de mililitri inainte si dupa fiecare masa.

Prunele coapte au o serie de beneficii asupra sanatatii. Previn diabetul zaharat de tip II. Aceste fructe contin o serie de antioxidanti care repara daunele cauzate de radicalii liberi celulelor. Datorita continutului ridicat de fibre, prunele uscate sunt recomandate pentru digestie. De asemenea, prunele reduc riscul formarii cancerului.

Femeile care vor sa dea jos grasimea abdominala e bine sa introduca prune uscate in cura lor de slabire, pe langa celelalte alimente dietetice pe care le consuma pentru a da jos kilogramele acumulate in plus.

Acum ca stii acest remediu, nu ezita sa consumi prune uscate mai des daca vrei sa nu ai probleme stomacale si iti doresti ca bolile sa stea la distanta.

CITESTE SI: Cina de detoxifiere. Ce trebuie sa mananci seara ca sa iti cureti corpul de chimicale

Ce nu stiai despre prune: Contin vitamina A, iar un singur fruct are 8% din aportul zilnic de vitamina A. Aceasta vitamina este cunoscuta pentru refacerea, intarirea si cresterea oaselor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top