Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

De ce să consumi prune uscate în timpul curei de slăbire

Prunele uscate au multe proprietăți pentru sănătate și sunt eficiente mai ales în curele de slăbire.

Îți prezentăm una din cele mai cunoscute rețete pentru slăbit pe bază de prune uscate pe care o poți încerca mai ales toamna aceasta.

Prunele sunt alimente care luptă cu kilogramele în plus și au un efect laxativ, menținând buna funcționare a digestiei.

Fructele pot îmbunătăți metabolismul și îl detoxifiază în același timp. Pentru prepararea rețetei cu adevărat miraculoase ai nevoie de 50 de grame de prune uscate, fără sâmburi și 500 de mililitri de apă.

Pune prunele într-un recipient și toarnă apă peste ele. Lasă apoi recipientul cu prunele uscate la rece, în frigider sau într-o debara răcoroasă timp de două zile. La final, scoate vasul și amestecă la blender timp de 2-3 minute până obții un amestec omogen.

Se consumă câte o ceșcuță pe zi din acest amestec cu prune uscate în fiecare dimineață, înainte de micul dejun, deci pe stomacul gol.

O altă băutură care te ajută în regimul de slăbit

Să ai un abdomen plat este visul fiecărei persoane. Mai ales în sezonul cald, hainele subțiri ori costumele de baie trebuie să arate foarte bine pe corp, iar un abdomen umflat nu este de dorit.

Pentru multe persoane, grăsimea de pe abdomen reprezintă în primul rând o problemă estetică. Însă, stomacul umflat ascunde mai multe probleme, iar în timp, poate cauza extrem de multe probleme.

Cei care vor să slăbească sănătos și fără efecte adverse trebuie să țină cont de niște sfaturi de-ale nutriționiștilor. Mâncărurile bogate în fibre și în proteine ajută la scăderea sănătoasă în greutate.

Există și persoane care apelează la pastile de slăbit, fără să cunoască efectele adverse ale acestora. Multe dintre ele ajung să creeze probleme la nivelul inimii, dar și al stomacului, iar medicii nu le recomandă.

Se spune că o dietă nu poate fi eficientă fără un plan de exerciții bine pus la punct. Sedentarismul nu face deloc casă bună cu o sănătate de fier, așa că și niște ieșiri în aer liber în parc pot ajuta la scăderea în greutate.

Iată și o rețetă care te va ajuta să dai mai ușor jos grăsimea de pe abdomen. Combinată cu o alimentație echilibrată, această rețetă promite scăderea totală a grăsimii abdominale. Iată de ce ai nevoie: 2 lingurițe de oțet de mere, 1 linguriță de miere pură și 1 ceașcă de suc de grapefruit.

Se amestecă ingredientele și se consumă înainte de cină, timp de șapte zile consecutiv. După cele șapte zile, ar trebui să vezi o îmbunătățire semnificativă a felului în care arată abdomenul tău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top