Connect with us

Revistateo.ro

Cura de detoxifiere a Andreei Marin. Unde merge zana sa invete cum sa traiasca sanatos

Naturiste

Cura de detoxifiere a Andreei Marin. Unde merge zana sa invete cum sa traiasca sanatos

Andreea Marin are din nou probleme cu metabolismul. Zana surprizelor este cunoscuta prin preocuparea pe care o are pentru tot ce mananca si adoptarea unui stil de viata sanatos, dincolo de ceea ce pune in farfurie. Diva este la cura de detoxifiere timp de o saptamana, care se tine cu supe si sucuri.

Andreea Marin a apelat de-a lungul timpului la tot felul de specialisti pentru a cunoaste cat mai multe terapii de detoxfiere, majoritatea dintre acestea bazate pe o alimentatie sanatoasa.

„Pentru mine, as vrea sa devina un obicei. Sa merg, macar o data pe an, sa fac acest proces de detoxifiere. O saptamana in care, practic, ii dau o sansa corpului meu aă fie curat, nu doar pe dinafara, ci si pe dinauntru, sa fie sanatos, in acest fel”, a declarat Andreea Marin pentru unica.ro

Andreea merge pentru a invata cum sa traiasca echilibrat la un renumit complex din Bodrum, Turcia. Vedeta spune ca la acest complex are in fiecare zi pregatite supe si sucuri delicioase, care sunt foarte consistente, deci nu moare de foame pentru a-si curata organismul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top