Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Marin, suspectă de cancer?: „Problema mea se sănătate...”

Staruri

Andreea Marin, suspectă de cancer?: „Problema mea de sănătate…”

Andreea Marin le-a dat mari emoții anul acesta fanilor săi. În luna iulie, aceasta a avut niște probleme cu inima și a fost atent monitorizată de specialiști, iar în luna noiembrie, vedeta s-a operat la coloană.

Andreea a dezvăluit ce a convins-o să se opereze, atunci când a descoperit că ceva este în neregulă. De asemenea, fosta prezentatoare TV a dezvăluit că a avut mari emoții în privința unei biopsii, pentru că exista riscul să afle că suferă de cancer.

Citește și: Andreea Marin a ieșit din spital: „Violeta s-a rugat pentru mine”

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit (…)

Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc. A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin s-a operat în luna noiembrie, după ce a descoperit că are o cocoașă

În noiembrie, Andreea Marin a ajuns la spital din cauza problemei la coloană care nu îi dădea pace. „Nu e o formațiune care să mă ducă cu gândul către probleme. Am o cocoașă care nu e bine să fie în zona cervicală”, spunea vedeta în urmă cu o lună.

Vedeta a dezvăluit imediat după intervenție că cei dragi i-au fost aproape, iar Violeta, fetița sa, s-a rugat pentru ea. De altfel, cele două au o relație extrem de apropiată

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top