Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Postarea Andreei Marin după ce s-a aflat că Lavinia Pârva este însărcinată

Lavinia Pârva va avea primul ei copil cu Ștefan Bănică Junior, iar internauții, cârcotași așa cum îi știm, au urmărit-o în ultimele ore pe Andreea Marin ca să afle dacă vrea să comenteze acest subiect, având în vedere că are o fetiță cu Bănică.

„L-am prins pe Mos, era in padure la Edenland , si-a facut un cort si pregateste darurile, am tras cu ochiul, stiu ce veti primi! 😊 M-a pus la treaba, cica n-am fost destul de cuminte, dar am sansa de a recupera. Asa ca azi impodobesc doi brazi, nu unul. Duminica frumoasa, ucenici ai lui Mos Craciun!”, a scris Andreea Marin pe rețelele online.

„Fericirea mea are aripile ei. 11 ani azi! 🤗”, a scris Andreea Marin cu ocazia aniversării fiicei ei și a lui Ștefan Bănică Jr.

„Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani”, a fost și mesajul lui Ștefan înainte să aflăm despre sarcina Laviniei.

CITEȘTE ȘI: Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon: „Aveam senzația că am picioarele legate, nu puteam să alerg”

Cum se înțelege Lavinia Pîrva cu Ștefan Bănică: „Nu e cu nervi și chiar dacă ar fi așa, ne despărțim”

Prima reacţie de la Ştefan Bănică Jr. despre sarcina Laviniei Pârva

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top