Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Urarea particulară făcută de Andreea Marin românilor, de Anul Nou

Andreea Marin a dorit să facă o urare de Anul Nou în stilul ei caracteristic. Vedeta a postat o poezie frumoasă a unui poet preferat, Nichita Stănescu.

„Să vă fie anul an, suplu ca pe râuri unda

Să nu fie bolovan peste suflete secunda

Nori să fie doar de ploaie, peste câmpuri, jos, la vale

Niciodată să-ntretaie raza fragedă de soare

Fie aerul curat, plin de păsări liniștite

Niciodată sfâșiat de lungi fumuri stalactite”, este mesajul transmis de Andreea Marin prin versurile lui Nichita Stănescu.

Suspectă de cancer?

Andreea a dezvăluit ce a convins-o să se opereze, atunci când a descoperit că ceva este în neregulă. De asemenea, fosta prezentatoare TV a dezvăluit că a avut mari emoții în privința unei biopsii, pentru că exista riscul să afle că suferă de cancer.

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit (…)

Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc. A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a declarat Andreea Marin.

CITEȘTE ȘI: Mama lui Adrian Alexandrov, declarații emoționante

Profeția lui Romeo Popescu pentru România anului 2019

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top