Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Andreea Marin a ajuns de urgență la spital! Cum se simte vedeta

Andreea Marin a ajuns de urgență pe mâna specialiștilor. Fosta prezentatoare TV a trecut printr-o intervenție chirurgicală, după ce în ultima perioadă a avut mai multe probleme cu coloana vertebrală.

Chiat ea a anunțat pe pagina sa de socializare că se simte foarte bine, imediat după intervenția suferită.

„Sunt bine, voi fi și mai bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune, dragii mei, nu vă pot răspunde încă individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar mă voi odihni și îmi voi recăpăta forța, promit. Deja zâmbesc, deci sunt bine. Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum … voi zbura.😊

Citește și: Problemele de sănătate s-au acutizat pentru Andreea Marin

Eu sunt optimistă, fiecare pas în direcția bună e important, dar nu voi înceta nici să critic, în spirit constructiv. Doar vorbind liber și obiectiv despre realitate o putem schimba. Sănătate, că-i mai bună decât toate!” a scris Andreea Marin, pe pagina ei de Instagram.

Andreea Marin, probleme cu inima în luna iulie

În urmă cu câteva luni, aceasta și-a speriat fanii atunci când a apărut pe patul de spital fiindu-i monitorizată inima. Atunci, Andreea i-a anunțat pe prietenii săi virtuali că își face niște controale.

„Oameni dragi, zilele astea sunt un roboțel cablat prin multe fire, agățate permanent de corpul meu și conectate la un aparat prietenos, menit să-mi monitorizeze inima. Mi-ați tot dat emoții în ultimii 25 de ani, dar știu, știu, și eu vouă… așa că voi sta liniștită și nu vă speriați că nu mă găsiți la telefon, mail sau … la ușă, iau o binemeritată pauză până redevin om normal.:) Un gând bun și sănătate, că-i mai bună decât toate! Mulțumesc pentru înțelegere și acest scurt răgaz. Iar echipei pentru grijă, pricepere și omenie”, a scris în luna iulie Andreea pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top