Connect with us

Revistateo.ro

Cum trece fiecare zodie de momentul mortii unei persoane dragi

Stiri

Cum trece fiecare zodie de momentul morţii unei persoane dragi

Află cum trece zodia ta peste momentul morţii unei persoane dragi.

Berbec. De cele mai multe ori berbecul analizează problemele, dar dacă acest eveniment nefericit îl va lua pe nepregătite s-ar putea să se afunde într-o depresie severă.

CITEŞTE ŞI: CE TREBUIE SĂ FACĂ FIECARE ZODIE PENTRU A SCĂPA DE TIMIDITATE

Taur. Ei sunt cei care preferă să se închidă în propria persoană, nu vorbesc despre cât de greu le este şi aşteaptă ca rana să se cicatrizeze singură, din cauza mândriei.

Gemeni. Gemenii sunt cei care vor înţelege situaţia şi faptul că nimeni nu se bucură de o viaţă veşnică, deşi vor simţi nevoia doliului şi tăcerii depline.

Rac. Pentru raci, moartea unei fiinţe dragi poate provoca o adevărată tragedie, mai ales dacă persoana dispărută este parte a familiei. În acest caz, racul s-ar putea să se simtă toată viaţa incomplet, ca şi cum o parte din el ar fi murit odată cu cel drag.

Leu. Leul este cel care va trece mereu cu demnitate peste moartea unei persoane dragi, chiar dacă uneori va simţi nevoia să se închidă în baie şi să plângă, nimeni nu îi va vedea lacrimile.

Fecioară. Fecioara este cea care nu va accepta niciodată dispariţia unei fiinţe dragi şi tocmai din acest motiv se va retrage în religie sau ocultism, sperând că undeva acolo acea persoană încă mai există.

Balanţă. Balanţele vor fi mereu cele care se vor arunca în alcool, vor face abuz şi vor considera că acesta este modul în care îşi pot vindeca rănile.

Scorpion. Sunt cei care vor înţelege cel mai greu dispariţia fiinţei dragi, încercând să ia antidepresive şi medicamentaţie care să le aline durerea sufletească.

Săgetător. Săgetătorii nu se tem să arate că suferă, atunci când pierd o persoană iubită pentru ei nu mai contează ce cred cei din jur, acest aspect devine nesemnificativ.

Capricorn. Nativii zodiei vor simţi nevoia să se retragă în muncă sau în orice îi poate distrage de la gândul că au pierdut acea persoană atât de importantă pentru ei.

Vărsător. Cei născuţi în acestă zodie nu cred că dacă cineva drag dispare fizic, prezenţa sa nu se mai poate simţii. Ei vor căuta mereu să fie în legătură cu fiindţa mult iubită care a murit, neacceptând niciodată să îi dea drumul din viaţa lor.

Peşti. Peştii sunt şi ei atraşi spre prăpastie atunci când pierd pe cineva drag, doar că în cazul lor totul devine dramatic şi pot ajunge chiar la tentative de suicid.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top