Connect with us

Revistateo.ro

Cum tratezi acneea și coșurile cu LEGUME și CEREALE

Stiri

Cum tratezi acneea și coșurile cu LEGUME și CEREALE

Uită de tratamentele de înfrumusețare bazate pe creme și uleiuri esențiale, măcar pentru un timp. Dacă niciun fel de tratament nu te-a convins până acum că poți scăpa de acnee și coșuri, te va convinge mama natură: îți poți trata coșurile cu legume și cereale, și nimic mai mult.

Din ce cauză avem acnee și coșuri? Cauzele sunt multiple, cea mai frecventă dintre ele fiind acumularea de reziduuri toxice în organismul nostru, acele chimicale pe care le mâncăm sunt reținute de corpul nostru și colonul este blocat iar corpul le elimină prin piele sub formă de coșuri, furuncule sau acnee. Acneea este așadar cauzată de alimentația plină de toxine!

CITEȘTE ȘI: DE CE E BINE SĂ PUI USTUROI PE TĂLPI?

De asemenea, o altă cauză cunoscută pentru apariția coșurilor este acidoza extremă a sângelui, în urma acumulării reziduurilor toxice. Așadar, pe scurt, toxinele care putrezesc în canalele excretoare ale corpului sunt principalele vinovate pentru o piele plină de probleme.

GERMENII DE GRÂU
Uleiul din germeni de grâu este benefic pentru problemele pielii deoarece reduce sarcina de excreție a pielii. Acesta conține piridoxină, care îmbunătățește digestia, corpul asimilând astfel elementele nutritive constituente.

CASTRAVEȚII
Conțin fosfor, potasiu și sodiu. Castraveții au un rol foarte mare în combaterea acneei și coșurilor mai ales dacă acestea sunt provocate de acidoza extremă a sângelui. Castraveții neutrealizează acidoza extremă a sângelui și facilitează eliminarea toxinelor prin rinichi.

USTUROIUL
Este un adevărat medicament pentru corp și previne apariția furunculelor și a coșurilor. Usturoiul curăță corpul de toxine eliminând bacteriile atrase de iritațiile inflamate.

SUCUL DIN ARDEI
Combinați suc de ardei grași dulci cu suc de morcovi (câte 0,5 l fiecare) și scuturați bine flaconul. Beți în fiecare zi câte 0,5 litri și veți avea o piele protejată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top