Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: MARTIE

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: MARTIE. Barbatii nascuti in aceasta luna sunt printre cei mai fideli, insa pot insela cand se simt raniti. Sunt si foarte timizi, de altfel.

CUM SE DA DE GOL CA TE INSALA DACA S-A NASCUT IN MARTIE:

1. Daca iubitul tau s-a nascut in luna martie, ai langa tine o persoana extrem de timida si de sensibila. Poate parea recalcitrant la prima vedere si destul de vorbaret, insa el apeleaza la aceste tertipuri din cauza firii sale sperioase.

2. Cu toate ca este timid, are un farmec inegalabil. Inca de la inceputul conversatiilor cu iubitul tau te simti o persoana speciala numai pentru simplul fapt ca ai un barbat atat de minunat in fata ta, in patul tau.

3. Iti poti da seama ca te insala foarte simplu. Intrucat este extrem de timid, este nevoie doar sa insinuezi ceva pentru a se face rosu la fata. Daca observi ca incepe sa transpire si se balbaie, cautand scuze puerile in legatura cu anumite semne care iti dau de banuit ca umbla si pe la alte case, este evident ca nu iti este 100% fidel.

CITESTE SI: Ce fel de persoana esti daca te-ai nascut in luna martie

CITESTE SI: DATA NASTERII: AFLA CE SPUNE DESPRE TINE. CE CALITATI, DEFECTE SI CE PERSONALITATE AI

4. Daca tu insisti cu inselatul si el incepe sa se enerveze, e clar ca l-ai prins. Barbatii nascuti in martie pot reactiona foarte agresivi cand sunt prinsi la cotitura.

5. Felul mieros de a vorbi al iubitului tau te determina sa il ierti chiar daca stii sigur ca te insala, insa aceasta este o capcana pe care el, asa inocent si timid precum il vezi, ti-o poate intinde.

6. Iubitul tau iti poate „inchide gura” atunci cand vine vorba despre infidelitate argumentand ca ti-a fost mereu aproape si aducand in discutie faptul ca el face cei mai multi bani pentru casa. Este adevarat ca barbatii nascuti in luna martie sunt priceputi la afaceri si pot inmulti sutele de lei intr-o clipita.

7. Atentie foarte mare, insa! Daca are o amanta, banii pe care ii face ii poate pierde la fel de repede. Daca sesizezi ca dispar bani din casa si nu se vad pe nimic, este clar ca o alta femeie s-a bucurat de ei.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top