Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Cum va fi anul 2019, în funcție de luna nașterii tale

Îți spunem cum va fi anul 2019 în funcție de luna nașterii tale. Persoanele născute în lunile de primăvară și toamnă vor avea un an îmbelșugat.

Cum va fi anul 2019, în funcție de luna nașterii tale. Dacă ești născut în…

IANUARIE: Ai parte de un an al provocărilor încă din prima lună. Vei sta prost cu finanțele, dar vei găsi fericirea în alte locuri, nu în buzunar.

FEBRUARIE: Va fi un an plin de visare, plin de realizări importante pentru liniștea ta sufletească. E unul din cei mai buni ani ai tăi.

MARTIE: Pentru tine 2019 vine cu tot soiul de examene, fie că sunt în cuplu sau la locul de muncă. Le vei trece cu brio.

APRILIE: În 2019 vei avea ocazia să faci o mare investiție chiar în prima parte a anului. E un an bogat pentru tine.

MAI: Și tu ai câteva provocări, mai ales că în 2019 vei da lovitura într-un domeniu la care nici măcar nu te-ai fi gândit vreodată.

IUNIE: Trebuie să pui toate lucrurile în ordine. Practic, anul care urmează te va responsabiliza mai mult, ta ve organiza.

IULIE: Sensibilitatea ta va fi una accentuată în acest an. Pot apărea tot felul de dezamăgiri în dragoste, dar nu trebuie să te panichezi. Spre final de an vei găsi omul potrivit.

AUGUST: Unele temeri ale tale sunt nejustificate și îți vei da seama de asta în 2019. Multe confuzii vor dispărea din inima ta.

SEPTEMBRIE: Este anul marilor suișuri și coborâșuri, dar stai să vezi ce suișuri! Vei putea ieși în evidență cu un plan de invidiat.

OCTOMBRIE: Pentru tine 2019 va fi un an dedicat în exclusivitate persoanei iubite și familiei. Ai parte de multă afecțiune.

NOIEMBRIE: Trebuie să continui să riști. 2019 continuă pe același trend pozitiv început în 2018.

DECEMBRIE: Este anul marilor câștiguri financiare, marilor evenimente importante care îți vor marca existența.

CITESTE SI: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Previziuni generale pentru anul 2019

Zodiile care vor forma cele mai invidiate perechi în 2019

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top