Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Ce spune luna nașterii despre personalitatea ta

Te-ai gândit vreodată la faptul că personalitatea ar putea fi influențată de luna în care te-ai născut? Potrivit experților, luna nașterii poate dezvălui o mulțime lucruri despre personalitatea noastră. Acest lucru înseamnă că unele trăsături sunt controlate de către Univers dintotdeauna.

Iată ce spune luna nașterii despre personalitatea ta:

Ianuarie: Dacă te-ai născut în luna ianuarie, atunci ești o persoană ambițioasă și determinată. Ții mereu secret despre ce este în mintea ta. Ești o persoană răbdătoare și ești atrasă de o persoană cu care să ai conversații profunde și de la care să ai de învățat.

Februarie: Cei care sunt născuți în luna februarie sunt niște iubiți grozavi, dar au mereu toane. Femeile născute în februarie respectă onestitatea, așa că, dacă le minți, poți fi sigur că vor pleca de lângă tine pentru totdeauna.

Citește și: Ce zeita te protejeaza in 2018, in functie de luna nasterii

Martie: Femeile născute în martie sunt carismatice și foarte loiale. Nu sunt persoane cu care să te joci și țin la relațiile pe care le au.

Aprilie: Persoanele născute în această lună sunt diplomate, însă uneori sunt predispuse să își plângă de milă. Pot fi și geloase, lucru greu de gestionat într-o relație. Reușesc să îi facă pe cei din jurul lor să fie fericiți și cu zâmbetul pe buze și sunt o companie bună.

Mai: Deși e greu să ai fe a face cu acest oameni uneori, oamenii născuți în luna Mai sunt foarte hotărâți să rezolve ceea ce își pun în minte. Dacă această femeie îți oferă inima sa, ai grijă să știi ce faci cu ea. Altfel, tu vei suferi.

Iunie: Femeile născute în luna iunie sunt creative și mereu curioase. Vor să afle doar adevărul și nimic altceva, chiar și atunci când adevărul este inconfortabil. Port manipula oamenii uneori, așa că bărbații ar trebui să fie precauți în jurul lor.

Iulie: Aceste persoane nu îi lasă pe ceilalți la greu. Sunt misterioase și inteligente. Dacă întâlnești o astfel de femeie, nu o lăsa să plece, este ca o piatră rară.

August: Aceste femei născute în această lună sunt mereu contradictorii: ba sunt mândre, ba sunt extrem de altruiste. Nu suportă să piardă și adoră să fie și în centrlu atenției în orice moment.

Septembrie: Femeile născute în această lună sunt gentile, însă trebuie să ai grijă și să nu le trădezi, ori te vei trezi într-o situație în care acestea vor căuta să se răzbune.

Octombrie: Aceste femei sunt independente și puternice. Nu vor ca ceilalți să profite de ele, așa că nu îi lasă pe ceilalți să se apropie pre aușor de ceilalți.

Noiembrie: Aceste femei sunt mereu cu câțiva pași în fața celorlați. Află mereu când cineva încearcă să le înșele sau să le trădeze încrederea.

Dexcembrie: Femeile născute în această lună nu sunt prea răbdătoare, dar vor face tot posibilul să îi mulțumească pe ceilalți. Reușesc să lumineze orice cameră cu prezența lor și sunt foarte fermecătoare. Nu le trăda încrederea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top