Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: IANUARIE

Cum se da de gol ca te insala, in functie de luna nasterii: IANUARIE. Barbatii nascuti in luna ianuarie sunt optimisti si entuziasti si, in acelasi timp, extrem de imprevizibili cand vine vorba de relatia de iubire.

CUM SE DA DE GOL CA TE INSALA DACA S-A NASCUT IN IANUARIE

1. Daca iubitul tau s-a nascut in luna ianuarie, asta inseamna ca ai langa tine un barbat sigur pe el, independent, insa nu foarte permisiv in relatie. Ceea ce nu ar accepta niciodata ar fi o infidelitate. Barbatul nascut in luna ianuarie calca stramb numai atunci cand simte sau are certitudinea ca este inselat.

2. Deci, daca te simti cu musca pe caciula si l-ai neglijat in ultima vreme, sa nu te mire daca in agenda lui telefonica va aparea un nume nou de femeie.

3. Iti poti da seama ca te insala dupa mai multe aspecte. In primul rand, daca nu iti mai acorda atentia de care te bucurai la inceputul relatiei, e clar ca se intampla ceva cu el. Raceala este cel mai mare semnal al infidelitatii sale, iar comportamentul sau bizar, comunicarea monosilabica si aparenta apatie trebuie sa iti dea de gandit.

CITESTE SI: Ce fel de persoana esti daca te-ai nascut in luna ianuarie

CITESTE SI: DATA NASTERII: AFLA CE SPUNE DESPRE TINE. CE CALITATI, DEFECTE SI CE PERSONALITATE AI

4. Nu mai este la fel de dezinhibat si de senzual cu tine. Si-a pierdut parca si romantismul. Atunci cand un barbat insala, isi schimba comportamentul in cuplu.

Unii barbati devin brusc mai cuceritori, mai prezenti in pereche, altii se afla la polul opus. In cazul barbatului nascut in luna ianuarie, vorbim despre un comportament sfidator, rece ca gheata, usor ignorant si foarte superficial cu partenera de viata.

5. Isi va exprima sentimentele in public, desi in mod normal nu o face, pentru a nu le trezi celor din jur senzatia ca relatia dintre voi nu mai e ce a fost tocmai din cauza infidelitatii sale.

Stie sa ii pacaleasca pe prietenii tai si sa intre sub pielea rudelor tale care reusesc sa te convinga ca nu te-a inselat niciodata. De fapt, cele mai hipnotizate persoane de ‘sinceritatea’ acestui tip sunt cele care iti sunt aproape si nu au habar de ce se intampla in caminul vostru.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top