Connect with us

Revistateo.ro

Cum scapi de ridurile de pe frunte

Cosmetica

Cum scapi de ridurile de pe frunte

Liniile care brăzdează fruntea nu mai sunt de mult doar semne ale bătrâneții. Stresul de zi cu zi, epuizarea și acțiunea radicalilor liberi dau naștere la astfel de riduri încă de la vârste la care nu ar trebui să ne procupăm cu așa ceva. Să observi primele semne ale îmbătrâniri nu este ușor, mai ales atunci când nu ești pregătită pentru asta. Astăzi venim în ajutorul tău și îți dăm câteva sfaturi practice pe care le poți aplica cu încredere și care te vor ajuta să diminuezi aspectul ridurilor de pe frunte.

Repararea ridurilor de pe frunte este posibilă și fără să apelezi la tratamente cu botox care, fie vorba între noi, nu sunt deloc accesibile și nici nu i se potrivesc oricui. Există remedii naturiste care te pot ajuta să remediezi această problemă. Cheia este să le folosești în mod constant și să ai răbdare. Ridurile nu pot dispărea peste noapte!

CITEȘTE ȘI: CUM POȚI PREVENI RIDURILE DE PE GÂT

Cheia pentru prevenirea și repararea liniilor fine și a ridurilor este un stil de viață sănătos. Alimentația echilibrată și hidratarea sunt esențiale. Deși par niște sfaturi banale, care s-au spus și se vor spune în continuare peste tot, chiar contează enorm de mult. Pielea are nevoie de îngrijire din interior, deoarece asta este cea mai importantă și îi menține elasticitatea. Abia mai apoi apelezi la creme și alte tratamente pe care le aplici la exterior. Nu-ți neglija organismul, sănătatea interioară se vede în primul rând pe piele și păr.

Masează-ți fața cu fructe citrice. Acestea au un conținut bogat în vitamina C, esențială pentru prevenirea ridurilor. Atât coaja, cât și pulpa fructelor sunt benefice pentru sănătatea pielii. Nu uita să te clătești cu apă călduță, pentru că sunt acide.

Masează fruntea în fiecare seară cu ulei de argan. Este cel mai indicat în lupta cu liniile fine și nu lasă urme grase. Se absoarbe repede și acționează ca un bun tratament pe timpul nopții. Aplică cel puțin de două ori pe săptămână o mască din aloe vera și albuș de ou. Este o sursă bogată de vitamina E și proteine, cate mențin sănătatea pielii și îi redau aspectul tânăr.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top