Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa vorbesti deschis cu partenerul tau despre viata sexuala

Stiri

Cum sa vorbesti deschis cu partenerul tau despre viata sexuala

Te-ai intrebat vreodata cum sa vorbesti deschis cu partenerul tau despre viata sexuala, fara ca discutia sa degenereze? Este foarte important sa purtati discutii echilibrate care sa va ajute sa va rezolvati problemele. Deseori poate fi dificil sa il abordezi pe cel de langa tine, insa urmand cativa pasi simpli vei reusi sa ii spui ce ai pe suflet.

1. Fii increzatoare. Probabil ca te gandesti care sunt riscurile si te intrebi daca partenerul tau va fi receptiv sau te va respinge. Fii increzatoare ca lucrurile vor merge bine. Nu ai de ce sa te ingrijorezi daca nici macar nu ai inceput discutia, asa ca relaxeaza-te pentru icneput.

2. Gaseste momentul potrivit. Poate fi dificil sa gasesti momentul ideal, insa trebuie sa stii ca acest lucru conteaza foarte mult. Cel de langa tine trebuie sa fie calm, intr-o dispozitie buna, linistit. Nu incepe sa ii povestesti despre nemultumirile tale pe plan sexual atunci cand se uita la un meci sau cand se pregateste sa mearga la locul de munca.

CITESTE SI: DE CE ESTE BINE SA NU FACI SEX O PERIOADA

CITESTE SI: ZIUA IN CARE AM REALIZAT CA NU VREAU SA MA INTORC LA SOTUL MEU

3. Fa-ti timp. Aceste discutii nu pot avea loc pe fuga, asa ca nu are sens sa deschizi subiectul cand va grabiti, cand sunteti in trafic sau la micul dejun. Trebuie sa gasiti momentul oportun, poate o zi de weekend in care nu aveti prea multe planuri sau o seara linistita acasa.

4. Fii directa. Cum sa vorbesti deschis cu partenerul despre viata ta sexuala? Fii directa! Acesta este cel mai bun sfat pe care il vei primi. Desigur, trebuie sa faci o introducere, insa nu il lua prea mult pe ocolite, caci s-ar putea sa il enervezi.

5. Raspunde la toate intrebarile. Este important sa raspunzi la intrebari, oricat de prostesti ar fi acestea. Fii sincera si lasa-l sa descopere care este problema. Vorbeste fara perdea daca este necesar, pentru a-l face sa inteleaga mai bine.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top