Connect with us

Revistateo.ro

Cum să-ți păstrezi culoarea părului mai mult timp

Par & Coafuri

Cum să-ți păstrezi culoarea părului mai mult timp

Iată câteva sfaturi de bază care te vor ajuta să îți menții culoarea preferată mult mai mult timp! Este vorba despre trucuri simple și de efect care protejează părul vopsit, îi oferă strălucire și îi mențin sănătatea. Urmează-le cu strictețe și culoarea ta va rezista mult mai mult, iar părul tău va arăta superb.

Evită dușurile fierbinți. Apa fierbinte deschide cuticula firului de păr, eliberând culoarea. Totodată usucă pielea capului și dăunează vârfurilor despicate. Cel mai indicat este să te speli cu apă călduță și să te clătești cu apă puțin mai rece pentru a închide cuticula. Acest obicei îți oferă o culoare de durată și un păr hidratat, fără vârfuri despicate.

Protejează-ți părul de clor. Dacă obișnuiești să mergi la piscină, folosește un balsam cu SPF sau o cască specială pentru a-ți proteja părul. Alege produse care conțin antioxidanți sau ulei de floarea soarelui.

CITEȘTE ȘI: BENEFICII UNIMITOARE ALE ULEIULUI DE MĂCEȘE

Stai departe de aparatele de styling cum sunt placa de placa de păr sau uscătoarele. Aceste ustensile nu fac decât să grăbească procesul de decolorare a părului. Dacă nu te poți debarasa în totalitate de ele, încearcă să le eviți măcar primele două săptămâni după ce te-ai vopsit. Utilizează produse care protejează firul de păr de căldură și hidratează-te cu un balsam pentru păr vopsit după fiecare spălare.

Investește într-un filtru pentru duș. Acesta îndepărtează clorul, mineralele și chimicalele din apa de la robinet. Apa dură deteriorează părul, îl privează de uleiurile sale naturale și îndepărtează mult mai repede culoarea.

Nu aplica vopseaua pe părul murdar. Idea preconcepută conform căreia culoarea prinde mai bine pe păruyl murdar este complet falsă. Singura situație în care este indicat să aplici vopseaua pe părul murdar este atunci când ai un scalp sensibil. În rest, culoarea se aplică uniform de la rădăcină și prinde cel mai bine atunci când nu întâmpină obstacole precum părul uleios sau acumulările de produse de styling.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top