Connect with us

Revistateo.ro

Ce culoare de par ti se potriveste

Par & Coafuri

Ce culoare de par ti se potriveste

Tu stii ce culoare de par ti se potriveste? E adevarat ca brunetele nu arata bine daca trec la blond platinat? Afla raspunsurile in randurile de mai jos!

Femeile simt in permanenta nevoia de schimbare. Cele cu parul cret vor par drept, femeile cu ochii verzi ii vor albastri, iar brunetele se plang ca nu stiu sa aleaga varianta ideala de blond. Este firesc sa ne plictisim la un moment dat de aspectul nostru fizic, insa fiecare idee de schimbare trebuie analizata inainte.

Vopseaua potrivita in functie de culoarea tenului

Hair-stylistii le recomanda femeilor cu tenul masliniu sa isi vopseasca parul in ciocolatiu, rosu cupru, blond miere sau saten deschis. Acestea sunt culorile care se potrivesc cel mai bine acestui tip de ten. Aceste variante se imbina perfect cu subtonurile in culoarea piersicii ale pometilor.

Majoritatea brunetelor un ten in tonuri reci si trebuie sa fie atente cand vor sa faca o schimbare radicala. Cele mai potrivite nuante de par sunt blondul cenusiu, satenul sau negrul albastrui. In cazul blondului cenusiu, cea mai buna varianta de aplicare a acestei culori este sub forma de suvite. Atentie!  Suvitele nu e musai sa porneasca de la radacina.

Si nuanta ochilor influenteaza alegerea vopselei pentru par. Femeile cu ochii caprui, negri sau gri cenusiu sunt avantajate de satenul inchis sau negrul abanos.

CITESTE SI: Cum iti schimbi culoarea parului fara vopsea

Femeile cu ochii verzi sau albastri arata cel mai bine cu parul vopsit in tonuri calde: saten deschis, blond miere, blond platinat sau rosu cupru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top