Connect with us

Revistateo.ro

IATA care este nuanta de par vedeta a acestei ierni

Stiri

IATA care este nuanta de par vedeta in aceasta ierna

Nuanta de par caramel va da intotdeauna un aspect placut si luminos oricarui chip. Aceasta culoare avantajeaza orice femeie, mai ales ca vorbim de o paleta larga de optiuni.

De la bejurile pale pana la culoarea cafelei, doamnele si domnisoarele care doresc o schimbare vor avea la dispozitie o multitudine de variante. La inceput, nuantele de par caramel au fost promovate intens de marile vedete feminine de la Hollywood.

Acum este randul tau sa le incerci pentru a fi in tendinte iarna asta. A tine pasul cu moda inseamna a capata incredere in tine si a aborda o atitudine de vedeta in orice situatie in care te vei afla. Femeile care au o profesie mai impunatoare pot alege si ele aceasta nuanta (caramel) pentru ca le va pune in valoare caracterul puternic.

Femeile cu ochii deschisi, verzi sau albastri, vor fi avantajate de aceasta nuanta calda. Indiferent de lungimea parului, nuanta va oferi un efect fantastic in plin sezon de iarna. Doamnele si domnisoarele cu un ten mai inchis pot incerca sa isi vopseasca parul in nuante de caramel-bej fara nicio retinere.

CITESTE SI: FOTO: Cele mai HOT tendinte in ceea ce priveste MANICHIURA, toamna aceasta

CITESTE SI: 5 coafuri pentru barbatii care vor sa fie la moda

Nuanta de caramel mediu este o alta optiune de luat in calcul de femeile care prefera culorile mai bogate. Acestea din urma scot in evidenta trasaturile bine conturate. Daca parul dumneavoastra este lung si are firul mai subtire, nuanta de caramel mediu il va face sa para mai gros, mai sanatos, podoaba capilara capatand in cele din urma mai mult volum.

Caramel inchis este nuanta cea mai plina din aceasta gama. Este adecvata femeilor cu orice tip de tunsoare si cu orice nuanta de ten. Caramelul inchis realizeaza un contrast mult mai puternic decat oricare alta nuanta. Daca nu aveti niste ochi mari, atunci aceasta nuanta rezolva problema.

O nuanta caramel mai inchisa face ca trasaturile sa fie mai subtiate avantajand femeile mai plinute. Alegand oricare dintre nuantele de caramel prezentate mai sus nu veti da gres in aceasta iarna. In orice clipa a zilei veti da un suflu nou celor din jur. Aceasta culoare are un aer proaspat si modern adaptat pentru orice vreme si orice tinuta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top