Connect with us

Revistateo.ro

vasele

Stiri

Cum să spele vasele fără să-şi dea seama că l-ai păcălit

Degeaba vreţi să încheiaţi seara cu o cină romantică, dacă la final vă certaţi pentru că niciunul nu vrea să spele vasele. Iată cum în convingi să afacă acest lucru fără să-şi dea seama.

CITEŞTE ŞI: Află care sunt lucrurile interzise într-o relaţie

„Ce spui, poţi să mă ajuţi cu vasele?” – O astfel de exprimare, spre deosebire de altele pe care sigur le-ai încercat şi nu dat randament, va fi percepută de către partener ca o nevoie a ta de a fi îngrijită de persoana iubită şi nu de a-l folosi în locul maşinii de spălat vase. Tocmai de aceea trebuie să îl convingi să se implice şi să te iubească la fel cum o faci şi tu, iar cel mai bun mod prin care poate face asta este să te scutească de această activitate neplăcută. Dacă va continua să spună nu, fă-l să înţeleagă că astfel de răspunsuri negative nu va face decât să răcească lucrurile dintre voi.

„Tu chiar vrei să te rog să speli vasele?” – Dacă prima varianta este una inutilă în cazul tău, încerarcă să pari puţin mai dură atunci când îi spui să spele farfuriile. Pune accent pe acele vase de spălat şi spune-i că alta nu ar mai sta nici 5 minute lângă el dacă nu ar accepta să o ajute în bucătărie. În cazul în care tu ai fost cea care a gătit, ai toate motivele din lume să îi spui că şi el trebuie să facă ceva folositor în casă.

„Te aşteaptă o surpriză în dormitor, după ce termini de spălat vasele” – În caz că soţul tău face faţă şi pasului doi, atunci este cazul să treci la artileria grea. Spune-i că până termină el de curăţat masa şi de spălat farfuriile, tu te duci să te schimbi în ceva mai…comod. Vino după ce vezi că a terminat şi verifică munca. Dacă totul este impecabil, ai grijă să-l recompenezi corespunzător, pentru ca şi data viitoare să facă la fel. Nu încerca să-l păcăleşti pentru că nu vei reuşi asta decât o singură dată şi nu va mai pune mâna pe buretele de vase în veci.

Sursa foto femside.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top