Connect with us

Revistateo.ro

Cum să scapi de coșuri în timp record cu ulei din sâmburi de struguri

Stiri

Cum să scapi de coșuri în timp record cu ulei din sâmburi de struguri

Acum poți scăpa de coșuri mai repede ca oricând. Iată cum poți face asta cu ajutorul uleiului din sâmburi de struguri!

Uleiul din sâmburi de struguri este extrem de eficient în tratarea multor afecțiuni. S-a dovedit științific că acest tip de ulei conține anumiți compuși care hidratează în profunzime pielea și îi oferă numeroase beneficii. Printre aceștia se numără acidul oleic, acidul linoleic și acidul palmitic. Uleiul din sâmburi de struguri este utilizat în scopuri cosmetice încă din cele mai vechi timpuri, fiind unul dintre cele mai bune remedii împotriva coșurilor.

CITEȘTE ȘI: DE CE SĂ FOLOSEȘTI ULEIUL DE MĂSLIINE PENTRU A SCĂPA DE CEARA DIN URECHI

Acest tip de ulei se potrivește oricărui tip de ten și poate fi utilizat de oricine. Tot ce trebuie să faci este să pui câteva picături între două degete și să îi masezi ușor fața, insistând pe zonele cu coșuri. Este extrem de important ca tenul tău să fie curat înainte de acest tratament. Lasă uleiul să pătrundă complet în piele. Cel mai recomandat este să îl folosești seara, înainte de culcare. Nu utiliza o cantitate în exces, pentru a nu îngreuna porii.

Înainte de a utiliza uleiul din sâmburi de struguri este bine să testezi pe o porțiune mică de piele, doarece unele personae pot dezvolta alergii. În general este vorba despre persoanele care au probleme cu tensiunea arterială sau cu colesterolul.

Dacă vrei ca eficiența să fie maximă, poți lua capsule cu ulei din sâmburi de struguri și sub formă de supliment alimentar. Vor îmbunătăți modul în care funcționează organismul tău, datorită conținutului bogat în antioxidanți și substanțe nutritive.

Sursă foto: shesaidbeauty.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top