Connect with us

Revistateo.ro

Cum sa prepari crenvursti vegetali de vara la tine acasa

Stiri

Cum să prepari crenvurşti vegetali de vară la tine acasă

În mod normal, conţinutul de crenvurşti este compus  din carne de vită și slănină, tocate fin şi introduse în intestine de oaie sau în material plastic și adesea prinse în pereche. Problema cu acest aliment pe care îl consumăm atât de des la micul de jun, este că în comerţ întâlnim multe mărci care nu păstrează teţeta originală şi introduc multe alte ingrediente cancerigene, ce prezintă un adevărat pericol pentru sănătatea ta.

Pentru a putea să îţi prepari în propria bucătărie crenvurşti vegetali de vară ai nevoie de: o punguță de soia cubulețe/100g,  2 cartofi, 1 morcov, o ceapă, usturoi după gust, 2 linguri fulgi drojdie inactivă, o linguriță cimbru, 1 vârf cuțit curcumă, un vârf cuțit boia, 1/2 linguriță coriandru măcinat, 1/2 linguriță boabe muștar măcinat, sare și piper după gust.

CITEŞTE ŞI: CUM SE PREPARĂ CORECT CELEBRA REŢETĂ DE VARZĂ A LA CLUJ 

După ce aţi reuşit să strângeţi toate ingredientele necesare preparării pentru crenvurştii vegetali, iată cum se prepară:  fierbe cuburile de soia, cartofii și morcovul, după scurge apa din ele. Dacă în compoziţie este prea multă apă, forma lor nu va mai prinde conturul de crenvurşti atunci când îi modelezi.

Pune în robotul cu lamă pe care îl ai în bucătărie toate ingredientele menționate în rețetă, și mixează-le până devine o pastă. Dacă pasta ta ţi se pare prea subțire, adăugă făină de soia, în funcţie de cât ai nevoie necesar.

Tot ce trebuie să faci apoi este să îi modelezi în formă de crenvurşti, nu uita însă să te dai pe mâini cu ulei, pentru că altfel compoziția ţi se va lipi de mâini.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top